Merhaba,
Mevcut MacBook cihazım arızalandığından dolayı yeni laptop arıyorum. Yazılım geliştirme ve arada belki oyun için olabilir ancak çok mühim değil masaüstü cihazada sahibim. Maksimum 38 bin bütçem var. Baktığım cihazlar genelde 4060 karta sahipler ama bir kaç konu araştırdığımda o rakamlara 4070 bakabilirsiniz demişler. İndirim dönemi olur mu beklemeli miyim aynı rakamlara daha iyi cihaz bulabilir miyim diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Numara taşıma sonrası sms gelmiyor..
Merhaba,
Netgsmden aldığım hattımı Turkcell e taşıdım. Pazar günü aktif oldu. Yavaştan numaraları değiştirmeye başladım. Ancak her yerden sms gelmiyor hala. Enabızdan,telegramdan,Google’dan,yemeksepetinden gelmedi mesela. Ama e-devlet ve 3 tane bankayı değiştirebildim. Whatsapp ta gelmiyordu ilk önce sonra tekrar denedim bu sefer doğrulama smsi geldi. Konuyla ilgili mh aradım ancak bir sorun olmadığını iletiyorlar.
Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba ?
3D baskı siparişleriniz alınır.
Merhaba,
Maksimum 235*235*280mm ölçülerinde olacak şekilde 3D baskılarınız alınır. Zımparanlamış,astarlanmış veya ham şekilde teslim edilir.
Elimde şuanda PLA filament mevcut. PLA ile baskı alabilirim. Model dosyanızı dm ile iletirseniz yardımcı olabilirim.
Yardımınıza İhtiyacım Var Bakarmısınız ?
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 2.357 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El