RTX3060 12GB İÇİN İŞLEMCİ yükseltme tavsiyesi
Merhabalar i5 10400f işlemcim bulunmakta. Anakart değişikliği yapmadan yükseltme yapmak istiyorum. Sizde 11. nesil i5 veya i7 için yükseltmeye değer mi yoksa ilerleyen iki yıl içerisinde anakartla beraber işlemciyi değiştirmem daha mı mantıklı olur. cok istisna bazı oyunlada cpu ve ekran kartı %90 eşit sekilde geziyor. Geforce ile 2k yaparak bunu bir şekilde gideriyorum ama yine de kafama takıldı yükseltmeye gerek var mıdır ?
Ekran kartı değişiklik tavsiyesi
merhabalar, Mevcutta rtx 2060 ekran kartım işlemci olarakta i5 10400f bulunuyor. Ekran kartımı yükseltmeyi planlıyorum. 4060Tİ baktım ve bariz şekilde şekil darboğaz var. Yaz sonuna doğru işlemci değiştirmeyi planlıyorum ama bir yandan değiştirmeden rtx 3060 mı alsam diye düşünmekteyim. Fikirlerinize ve kartlar için önerilerinize ihtiyacım var. Mevcutta ise bu kart takılı
https://www.hepsiburada.com/msi-geforce-rtx-2060-ventus-12g-oc-12gb-gddr6-192bit-nvidia-ekran-karti-p-HBCV00001R9UHI?magaza=Hepsiburada
elimde ekran kartı olarak rx570 4gb versiyon var. İ3 12100F önerenler falan olmuş ama darboğaz konusundan dolayı emin olamadım. Sistem tavsiyelerinizi alabilir miyim? Güç kaynağı ise geçen yıl değişti bozulunca 650w bir ps aldım
elimde ekran kartı olarak rx570 4gb versiyon var. İ3 12100F önerenler falan olmuş ama darboğaz konusundan dolayı emin olamadım. Sistem tavsiyelerinizi alabilir miyim? Güç kaynağı ise geçen yıl değişti bozulunca 650w bir ps aldım
Sistem İyileştirme
Ekranım parça parça oldu
Battlefield 1 oynarken alt tab attım ve bu oldu ardından reset attım "default radeon wattman settings have been restored due to an unexpected system failure" yazılı bildirim geldi. Dün rami 2. slottan 3. slota almıştım. Bf1 de uçak kullanırken 2 kere anlık yeşil renkli oldu ekran ama onun dışında hiç gerçekleşmedi. Sizce problem nedir?
RX 570 ANİDEN %0 OLMASI
Merhabalar, en son oynadığım oyun olan star wars jedi fallen orderda bunu yaşadım. Epic olan ayarları high yapmama rağmen arada sırada devam etti. Bunu geçen mayıs batman arkham knightta sık sık yaşıyordum. Jedi fallen order öncesi ise warzone oynarken başıma geldi. Bu problem ekran kartı ile ilgili mi yoksa ram kapasitesinin 8gb olmasıyla mı ? İnternetten bazı yazılara ve videolara baktım 8gb ram yapıyor gibi ama sizlere danışmak istedim. Eklemeyi unutmuşum Battlefield 5 oynarkende yaşıyorum ama bf1 için öyle bir problem yok
RX 560X darboğaz yapar mı
|
Battlefield 1 ve origin access
|
|
SİSTEM ||| Anakart: MSİ PC MATE ||| Güç Kaynağı:COOLER MASTER V750 GOLD 80PLUS 750W ||| Hard Disk: Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 ZALMAN Z3 PLUS, İ5 4460, GSskill 2x4 1600MHZ RAM |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 276
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.934 (Bu ay: 293)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware