Merhabalar Ağabeylerim Ustalarım,
2012 Model 1.6 Sportage GSL plus manuel aracımız da yaklaşık 10 sene önce takılmış Zavoli sistem lpg mevcuttur. Aracımız temizdir 155 Bindedir. Aracımız yokuşta ve kırmızı ışıkta beklerken debriyaj'dan yani clutch'tan ayağı normal çekerken hafif veya orta gaz verilmesine rağmen, kalkarken hemen stop ediyor ve sönüyor.
Engine Start - stop tuşuyla veya vites boşa alınınca hemen geri çalışıyor gaza kökleyip clutch'tan kaldırmayınca yürümüyor günde gerekirse 10larca kez kalkarken ilk viteste böyle yapıyor. Benzinde cayır cayır hiçbir sorun yokken lpg'de böyle yapmaktadır. SORUN PROBLEM NERDEDİR ÇÖZÜM NEDİR? Tarsus'ta bütün ustalara gitmeme rağmen çözemediler.
Lütfen yardım edin ağabeylerim ablalarım.
Bu linkteki gibi Bigboy rami pcsine veya laptopuna deneyenler bana bir ulaşabilir mi? Memnunlar mı? Sistemlerin de dual channel çalıştı mı? Herhangi bir sorun vs oldu mu samsung ddr4-3200mHz ile yan yana denediler mi memnunlar mı? Görüşlerini tavsiyelerini almak isterim teşekkürler.
Merhaba ustalar,
Monster Abra A7 v11.5 Notebook'a Gaming bilgisayara sahibim 8 GB DDR4-3200MHz SO-DIMM notebook RAM Samsung M471A1K43DB1-CWE
part Number'a sahip 8 GB DDR4-3200 DDR4 CL-22 RAM var üzerinde tek slot.
Bir slotu daha boş 8 GB RAM takviyesi daha yapacağım.
https://bilendenal.com/Bigboy-8GB-DDR4-3200MHz-CL22-Notebook-Rami-B32D4SC22-8G/ önerir misiniz?
Başka önerileriniz varsa açığım bu ürün harici Monster Notebook servisi aynı ürünün Samsung'unu (üzerinde olanı) 2 yıllık garanti ile sunuyor. bu ürün ömür boyu garantili ve fiyatı en az 150₺ daha uygun.
Diğer tavsiye görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden
Opel ASTRA H Arıza Göstergesi
|
|
|
Meslek: Engineer , Mühendis
İlgi Alanları: teknoloji, bilim, yaşam
Eyüp bey T A R S U S L U 33.5 |
Eyüp bey T A R S U S L U 33.5 |
Elektrik elektronik mühendisliği |

Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 298
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 21.540 (Bu ay: 599)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar