Hepsiburada.com Birlikte Al Kazan Aldatmacası
Resimlerde mevcut, birlikte alınca indirim olduğunu belirtiyorlar ama linke girince ürünün fiyatı zaten düşük, ayrı alırsanız kardasınız yani. Hatta siyah rengini alırsanız 151 TL kardasınız. Acaba ürünün fiyatı mı güncellendi dedim, birlikte sepete ekle diyince de düşmedi. Birlikte ekle deyince sepette satıcı HB görünüyor, ancak ürünün üzerine tıkladığımızda 2. resimde göründüğü gibi MG İletişim adlı satıcının sayfasına yönlendiriyor. Ürünün kendi sayfasından veya farklı platformlardan kontrol etmeden sakın alayım demeyin.
LG 32GN650-B UltraGear vs Gigabyte M32qc vs Dell 31.5″ G3223D
Merhaba,
2K yeni monitör alacağım, 3 monitör arasında kaldım. İşlemcim AMD, hangisini daha iyidir? Ekran kartım MSI RTX 2080 Gaming X Trio, yakın zamanda yükselteceğim. Özellikle monitörde yukarı aşağı özelliği de olsun istiyorum.
LG 32GN650-B UltraGear 31.5"
LG Ultragear 31,5 İnç QHD Oyun Monitörü FreeSync 165Hz Yenileme Hızı 32GN650-B | LG Türkiye
Gigabyte M32qc 31.5"
M32QC Gaming Monitor Key Features | Monitor - GIGABYTE Global
Dell 31.5″ G3223D
Teşekkürler.
Sıvı soğutucu clipsleri kondansatör üstüne geliyor
Arkadaşlar selam,
AM5 için Arctic Liquid Freezer II 360 RGB montajını yapmaya çalışıyorum. Ancak anakart üzerine oturttuğum cliplerden birisi kondansatör üstüne geliyor, vida sıkılıyor ama biraz boşluk kalıyor. Bunun önüne nasıl geçerim? Bunu yükseltmenin yolu var mı? Bir de vidalamayı doğru mu yapmışım? Diğer tarafınkini ise arkaya takacağım değil mi?
Anakart Ledleri Sırasıyla Yanıp Sönüyor
Arkadaşlar selam.
Sistem yeni, ilk açtığımda açılması biraz uzun sürüyor, fanlar hızlı dönüyor, bu arada DRAM LED kırmızı yanıyor. Sonra fanlar yavaşlıyor sanki tekrar başlıyormuş gibi, DRAM sönüyor bilgisayar açılıyor. RAM'leri tek denediğimde hiç açılmıyor, siyaha taktığımda da açılmıyor, griye takıyorum kısa süre geçince açılıyor. Şu an bilgisayar açılıyor, format atıyorum. Acaba bu durum anakartın kendi kontrol mekanizması mıdır? DRAM-CPU-VGA-boot şeklinde gidiyor. CMOS sıfırladım yine aynı, Video çektim, sorun hakkında desteğinizi rica ederim.
- Anakart: ASUS X670-E Pro Wi-Fi
- İşlemci: AMD7600X
- Soğutucu: Arctic Liquid Freezer II 360 arb.
- GPU: MSI 2080 Gaming Trio X
- PSU: Hight Power 750W 80+ Gold.
- RAM: Kingston furry 16x2 32 GB 6000MHz.
AMD X3D İşlemci ve Anakart Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar
Aşağıdaki 2 anakart arasından kaldım, hangisini almalıyım? İşlemci olarak da 7900X3D düşünüyorum.
- Kasa: Cooler Master HAF 500 TG MESH ARGB
- RAM: Kingston Fury Beast RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000MHz CL36 AMD expo sertifikalı RAM.
- PSU: Hight Power 750W Gold
- CPU: 7900x3D almayı düşünüyorum.
- CPU cooler: Arctic Liquid Freezer II 360 a-RGB
- GPU: MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio 8 GB.
AMD X3D İşlemci ve Anakart Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar
Aşağıdaki 2 anakart arasından kaldım, hangisini almalıyım? İşlemci olarak da 7900X3D düşünüyorum.
- Kasa: Cooler Master HAF 500 TG MESH ARGB
- RAM: Kingston Fury Beast RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000MHz CL36 AMD expo sertifikalı RAM.
- PSU: Hight Power 750W Gold
- CPU: 7900x3D almayı düşünüyorum.
- CPU cooler: Arctic Liquid Freezer II 360 a-RGB
- GPU: MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio 8 GB.
TUF GAMING X670E-PLUS WIFI mi Asus PRIME X670E-PRO WIFI mi?
Merhabalar,
Bu 2 anakarttan birini alacağım, muhtemelen 2 veya 3 M2 takarım. Karşılaştırdım ama ben bir fark göremedim. Tufta 1 tane m2'nin soğutucusu yok görünüyor, aralarında 1k fiyat farkı var, sizce hangisini almalıyım?
Alacağım işlemci 7700x veya yeni çıkan X3D işlemcilerden olacak.
Teşekkürler
İ7 13700K MI R7 7700X Mİ?
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki mevcut sisteme işlemci, ddr5 ram, anakart, kasa takviyesi yapıp kullanıma devam edeceğim. Ancak işlemci konusunda çok kararsız kaldım, şuan yoğunlaştığım 2 işlemci var İ7 13700K ve R7 7700X, bu işlemcilerden özellikle 7700x testlerine baktığımda intel ile arasında 10 derece sıcaklık farkı var, bir türlü karar veremedim. İntel soket değiştirecek ama alacağım bu sistemde beni en az 3,4 sene götürür diye tahmin ediyorum, ileriye doğru ekran kartını da güncelleyeceğim zaten. 7700x alsam oyunlarda problem yaşar mıyım? Sistem oyun amaçlı kullanılacak.
mevcut sistemim;
İşlemci: i5 4690K.
soğutucu: Cooler Master Hyper 212 EVO.
RAM: 8 GB G.Skill DDR3.
anakart: Gigabyte Z97X gamin 5 - işlemci pin yuvasını yamultmuştum bir RAM slotum bu nedenle devre dışı.
PSU: hight Power Astro Lite 750W 80 Plus Gold (AL-750gd)
kasa: Zalman Z11 Neo.
ekran kartı: MSI GeForce RTX2080 Gaming X Trio 8 GB GDDR6 256bit DX12.
monitör: ASUS 24" VG248qe 1 ms 144 Hz HDMI +DP 3D Gaming.
EDİT:
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Yeni çıkacak işlemciler için şubat ayını bekleyeceğim. Ancak kafamdaki sistem aşağıdaki gibi şekillendi, 7700x, ile 7600x arasında aşırı bir fark yok, ancak fiyat olarak 2,2,5 k oynuyor. Yeni çıkan işlemcilerede bakarak aşağıdaki listede işlemciyi güncelleyeceğim. Anakartın 3 Nvme Slotu var, PCI5 destekliyor. İşlemci soğutucu için 360'lık alacağım onları buraya dahil etmedim. Anakart sonraki işlemciler için de yeterlidir diye düşünüyorum, sadece bunda emin olamadım, önerileriniz nelerdir?
Hangi Laptop'u Önerirsiniz?
Selamlar,
Aşağıdaki laptoplar hoşuma gitti, birisini almayı planlıyorum, ancak hangisini almalıyım? yada bu fiyat aralığında RGB aydınlatmalı önerilerinizi de alabilirim. Bütçe max 15k'dır.
Teşekkürler.
Merhabalar,
100 MB dsmartnet fiber modem kullanıyorum, zte modem verdiler ancak iyi olduğunu düşünmüyorum. Son zamanlarda ping, dalgalanma, paket kaybı yaşıyorum. Modem aşağıdaki gibidir, sorum şu telekomun modemi yerine kendim fiber destekli bir modem alıp doğrudan kullanabilir miyim? Örneğin aşağıdaki keenetic modem hoşuma gitti, bunu alsam doğrudan takıp kullanabilir miyim? Yada ne almalıyım? Modem alırken neye dikkat etmeliyim. Online oyun oynuyorum, 2 TV ve Box bağlı, birde toplam 4 GSM bağlanıyor. Yani 4 port olsa işimi görür. Önerilerinizi rica ederim. Bütçe maks 1000 TL'ye kadar.
Asus Prime X670E-Pro Wi-Fi - Ryzen 7800 X3D - Asus TUF 4070ti Super - Kingston 2x16 32GB DDR5 RAM - WD BLACK SN850X 1TB SSD - Samsung 980 PRO 1TB SSD - Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB - COOLER MASTER HAF 500 TG MESH |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 578
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 32.410 (Bu ay: 413)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 186 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware