![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1821291/9bb78fe2f99f7edf38410b351f2cb0bb0.jpg)
![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
![gececi](/Static/forum/img/rozet/gececi.png)
![geek](/Static/forum/img/rozet/geek.png)
MSI GG GM08 Clutch Optik Oyuncu Mouse
Şahsen fiyatı uygun geldi ve satın aldım. İhtiyacı olan olursa diye buraya bırakıyorum. Kalite olarak soracak olursanız tek diyebileceğim ben 160 TL ye g300s aldığımda bu mouse 90 TL civarına satılıyordu, umarım iyidir.
Ürünün Fiyatı: 159 TL
Herkese iyi güler dilerim...
https://www.hepsiburada.com/msi-gg-gm08-clutch-optik-oyuncu-mouse-p-HBV00001A8XX9?magaza=Hepsiburada
Markalar elbetteki güncel kur değerlerine göre birçoğu dün akşam fiyat güncellendi kabuldür ANCAK kur dolar bazında şuan %6.59 Euro ise % 6.82 oranında geri düştü. Bilen varsa cevaplasın lütfen bu otomobildeki kur zammı hangi kur a göre yapıldı, yüksek kura göre zam yapıldıysa ki muhtemelen öyle şuan %6-%7 değer düşüşünü neden mevcut fiyatlara yansıtmıyorlar. Hiçbir firmaya veya şirkete belirli bir ithamda bulunmuyorum ancak kendi şahsi fikrime göre bu yapılan çakallıktan başka birşey değil, 1-2 gecede hemen hızlıca kur zammı yapmayı bilen firmalar 1-2 gün içinde kur düşüşünü ne hikmetse yapmıyorlar... ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM !?
Skoda zam yapmış h.o.
Merhaba arkadaşlar iki sorum vardı cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
İlk sorum 2021 en düşük model Seat leon mu yoksa 2021 model en düşük model WW golf mü daha iyidir yada hangisini almak daha mantıklıdır ?
İki iç sorum ise Golf ve Leon modellerinin en düşük yani %80 den %50 vergi dilimine düşen modeller bayilerde mevcut mu gören veya denk gelen var mı ?
Alacaklar için uygun fiyatlı olduğunu düşündüğüm için paylaşıyorum.
Aynı zamanda 25 tl mobilden ilk alışveriş kodu ile birlikte 105 TL ye denk geliyor bence gayet uygun :)
Discord sunucumuzda kurulacak valorant bölümüne mod adayı arıyoruz. Sunucumuzda aktif olarak farklı oyun tarzlarında oyunlar oynanıyor bizde ilaveten bir taraf daha oluşturmak istiyoruz . Başlıkta dediğim gibi kendimize bu işi yüklenebilecek sorumluluk sahibi bir kişi arıyoruz.
Discord iletişim: Rozak#7049
Hızlı maç - ranked ve unranked oynayan bir oyuncu grubumuz mevcut, küfür etmeyen ve her yaştan oyuncuyu barındıran samimi bir ortamımız var. Gelmek isteyenler dc den ekleyebilir :)
DC: Rozak#7049
YAŞ, CİNSİYET VB GİBİ HİÇBİR KOŞULUMUZ YOK TEK KRİTERİMİZ SAYGI :)
Konu yanlış yerde ise yönetim ve sevgili üyelerden özür dilerim,
Bir grup arkadaş ağırlıklı olarak Rainbow Six Siege ve Rocket League oynuyoruz bunun yanında azda olsa cs:go. İstediğimiz ise birkaç kişiyi daha kendimize katıp ortak bir eğlence yaratmak.
HİÇBİR ŞEKİLDE YAŞ VS ÖNEMLİ DEĞİL, TEK KRİTERİMİZ SAYGI !
Pm yoluyla ulaşabilirsiniz :)
Konu yanlış yerde ise yönetim ve sevgili üyelerden özür dilerim,
Bir grup arkadaş ağırlıklı olarak Rainbow Six Siege ve Rocket League oynuyoruz bunun yanında azda olsa cs:go. İstediğimiz ise birkaç kişiyi daha kendimize katıp ortak bir eğlence yaratmak.
HİÇBİR ŞEKİLDE YAŞ VS ÖNEMLİ DEĞİL, TEK KRİTERİMİZ SAYGI !
Pm yoluyla ulaşabilirsiniz :)
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 761
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 13.581 (Bu ay: 180)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 212 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)