250 Bin Bandında Tavsiye
Merhabalar, 250 bin TL'ye kadar en mantıklı "Otomatik" vites araç seçimi nedir acaba şuanda?
Sıfır zaten yok, sarı siteden vs. en iyi alternatif ne olabilir.
Edit: Kriter olarak tek kriterim, temiz bir araç olması. Tercihen maksimum 60-70bin km. Boyalı değişen olabildiğince az, trameri düşük. Tabi ufak tefek şeyler olucak paranında kıymeti kalmadı.
200-230Bin Otomatik Vites Tavsiye
Merhabalar,
200-230 bin TL bandında, otomatik vites bir araba almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz ne olurdu?(Çok alternatif zaten yok)
Aklımdaki ( üst üste gelen zamlardan önce)
213bin: i20
232bin: clio icon paket
252bin: polo var idi
Poloyu hem fiyat hemde biraz hacimden elemiştim.
Clionunda hacmi az diyorlar genel olarak, i20 en mantıklı seçim duruyor aslında fakat Bayide var mı yok mu bilmiyorum.
Bu 3üne alternatif, 200-210bin tl: mitsubishi space star
230-235bin: Toyota Corolla veya Honda City olabilir dedim fakat fikrim yok genel olarak tavsiyr almak isterim.
12800 RP - 8400VP Kodları Satılık
Merhabalar ,
12800 RP - 8400 Valorant Puanı 300TL'Den satılır.
İletişim whatsapp : 212 909 5865
Fiber Modem Kurulum Sonrası Gpon Kırmızı Işık?
Merhabalar , nakil randevumuz sonrası 1 gün sonra gelip modem kurulumu yaptılar.
İlk 2saat internet sorunsuzdu , daha sonra Gponda Los ışığı kırmızı yanmaya başladı.
Müşteri hizmetlerini aradığımda , santralde-sistemde gözükmüyor nakiliniz gözükünce normale döner dendi. Bugün nakilde tamamlandıya döndü ve hala kırmızı ışık yanmaya devam ediyor.
Arıza kaydını oluşturdum , merak ettiğim gpon neden hiçbir şey yoıkken kırmızıya dönebilir? Kimse olmamasına rağmen o saatlerde modem çevresinde , gerçekten kablolar kendi kendine kırılıyor mu bu cihazlarda?
tnet Binaya Kutu Bağlatmak
Merhabalar, yaklaşık 3-4ay oldu yeni eve taşındık. Bina yeni, altyapı kablolar ttnet tarafından çekilmiş, müdürlükte sadece kutu takılması gerektiğini söylüyorlar.
Tüm aramalarımıza, müdürlüğe gitmemize rağmen hala 1 tık gelişme bile yok. 3ay önce filan gittiğimizde, 1ay içinde gelir dediler. Sonra ekipte korona çıktı diyip 1 ay daha süre verdiler ve şuan verdiklerin1+1+1 . Ay bitiyor.
Bu süreci hızlandırmanın herhangi bir yolu yok mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum, ücretiyle gidip alabilceğimiz bir şey olsa bina olarak biz alacağız. Teşekkürler şimdiden.
Not:Beyaz kablo var evde, fiber altyapı gözüküyor,vdslde olabilir belki. Ttnetin kutusu binaya 20m uzakta bile değil, karşımızda hemen
5.000TL Ye Kadar Telefon Tavsiyesi
|
BaseLoL.com Yerli- League of Legends İstatistik-Canlı Takip Sitesi
|
|
Macbook Pro 2018 Alınır mı Yardım-tavsiye
|
Gece Ve Şafak Paketi Satılır(7500rp-125TL)
|
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.781
İkinci El Bölümü Mesajları: 404
Konularının görüntülenme sayısı: 29.594 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 418 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun