|
Apple - iPhone - iPad
|
Bu audi parçası nedir acaba?
D smart paket sorunu
Merhabalar ayın 28inde https://www.dsmart.com.tr/firsatlar/tv/bu-kampanya-baska-yerde-yok bu sitede yer alan pakete ilk defa üye olarak başvuru yaptım ve bana 24 ay boyunca sabit 39,90 tl ödeyeceğimi ve ek paketlerin 24 ay boyunca açık olduğu söylendi. Bugün aktif oldu paket online işlemlere girip baktığımda paketimin mega paket olduğunu gördüm ve hala ek paket alabilirsiniz diye yer çıkıyor. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım bana böyle bir paketin olmadığını söyledi internete girip bakıyorum var taahhüt verdim ben buna girin bakın diyorum evet var ama tüm kanallar açık olamaz diyor. Hanımefendi bakın online olarak görüşme kayıtlarımız var ordaki müşteri temsilcisi var diyor siz yok diyorsunuz dedim anlamadı. Kaç defa aradım ama olumlu bir dönüş yapılmadı. Online müşteri temsilcisine sorduğumda bu kampanyayı sadece biz verebiliriz kimse veremez diyor. Ben şimdi ne yapmam gerek biri var diyor diğeri yok diyor nerden geçtim bu D smarta anladım.
Merhabalar 100 mbps internet kullanıyorum vodafone ile. Ancak hız olarak sanki 24 lük internet kullanıyor gibi internette dolaşıyorum hele başka biri de bağlandıysa aynı modeme içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Kullandığım modem huawei hg255 modeli. Kablolu kullanmada hiçbir sıkıntım yok direk 100 120 mbps alabiliyorum kablosuzda ise sıkıntı çok oluyor sizce bu önerdiğim modeller işimi rahat görür mü yoksa fazla mı gelir? Evde çok kişi bir anda bağlanıyor internete
Kule tipi Cpu soğutucu için fan önerisi
|
gskill 3600Mhz ram sorunu
İpad pro 2020 mi 18 mi
|
Bu sene ki grip bi farklı mı
|
CHURCHILL ve Benjamin franklin iş bankası kültür yayınları
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.359
İkinci El Bölümü Mesajları: 80
Konularının görüntülenme sayısı: 20.917 (Bu ay: 195)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 415 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar