TurkNet Yanlış Bilgilendirme!!!
Yaklaşık 1 hafta önce TurkNet adlı firmanın 1GBPS internet tarifesini görüp TurkNet müşteri hizmetlerini aradım, konuştuğum kişi TurkNete geçersem bulunduğum yerdeki altyapının TurkNet tarafından buna uygun hâle getirilebileceğini ya da kendi altyapılarını kurabileceklerini söyledi, tamam deyip TurkNete geçiş işlemlerini başlattık. Altyapım 100mbps desteklediği hâlde bana 35mbps lik paket tanımlanmış yanlış bilgilendirme yapılarak ( Önceki aboneliğimde 100mbps kullanıyordum). 100 mbps lik bir tarifeye geçmek için ve 1gbps lik hız için gerekli olan altyapı talebinde bulunmak için tekrar aradım, tarifemi hemen yükseltmeyecegim söylendi tamam deyip ardından 2. talebimi söyledim ve 1 abonenin 2 talep oluşturamadığını 2 talebimden biri için kayıt oluşturulabileceği söylendi ve bende 2. talebim için kayıt oluşturulmasını istedim. Telefonda konuştuğum kişi bana yanlış bilgilendirme yaparak fiber talebi yerine yapa talebi oluşturmuş, bunu düzeltmek için aradığımda müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanamadım, konuşup sorunu düzeltebilicek bir muhatap bulamıyorum şu an. İlgili bütün mercilere şikayet edicem bu firmayı...
Arkadaşlar herkes birbirine destek versin bu İSS' lerin yaptığı haksızlıklar konusunda. 3. dünya ülkelerinde bile 10 dolara 1Gbps simetrik internet var...
@TurkNetDestek Konuya bekliyoruz...
Oyun için Ses Kartı faydası var mı?
|
Monster Abra A5 V15.1.1 2.5" Ssd Montaj (YARDIM)
|
2 Adet Soru?
|
ASUS PG258Q Renk Döngüsü ve Otomatik Sıfırlama Sorunu?
|
Anakart Ram Sorunu
|
Ss Rival 100 DPİ Sorunu
|
Game Center
|
i5 6600K GTXP 1060 lı sisteme psu
|
Yabancılar için kitap.
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 639
İkinci El Bölümü Mesajları: 122
Konularının görüntülenme sayısı: 20.870 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 131 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware