Casper Nirvana NB 15.6 ram yükseltme
Iyi günler. Casper Nirvana nb 15.6 laptopum var. Anakart model numarası C15B. Laptopta 2 GB ve 4 GB olmak üzere toplam 6 GB RAM var. 2 GB yerine 8 GB RAM takmak istiyorum. CPU-Z uygulamasında MHz 1066 ve CL değeri 7.0 gözüküyor. AIDA64 uygulamasında Max kapasite 32 GB gösteriyor. RAM desteği için Casper müşteri hizmetleriyle görüştüm. Benden SR00 ile başlayan seri numarası istendi. Ama bu şekilde bir seri numarasını bulamadım. Bilgisayarın altında yazan seri numarası çok farklı. Komut sisteminden baktigim seri numarası da SR00 ile başlamıyor. Bu seri numarasını nasıl bulabilirim? 2. sorum 8 GB RAM alıp taksam 8+4 GB RAM olarak kullanabilir miyim laptopu?
Ehliyet kursu
iyi günler arkadaşlar. 1 ay önce ehliyet kursuna yazıldım. kayıt olurken hastanede çalıştığımı ve derslere gelemeyeceğimi söyledim. bana dediler ki milli eğitimden teftiş için gelebilirler. ilk teftişten sonra haber vereceğiz dediler. ilk teftişte yok yazılırsanız sıkıntı yok. ikince kez teftiş olursa ve yok yazılırsanız sistemden kaydınız silinebilir dediler. bugün teori derslerinin son günü. müfettiş gelmiş bugün ve beni yok yazmış. sürücü kursu yok yazıldığınız için kaydınız silinebilir dedi. ilk teftişte kayıt silinir mi? yakın zamanda ehliyet alan arkadaşlar cevap verebilirler mi?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 538 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ehliyet Kursları ve Sınavları