Çamaşır makinesi su altıktan sonra sigorta atıyor.
Arkadaşlar, çamaşır makinesi programdan sonra kapının emniyet kiliti devreye girdiktten sonra su alıyor. tambur dönmeye başlamadan ev içindeki sigorta atıyor. Sonra tekrar başlattıktan sonra bina içerisindeki ana şalteri attırıyor ve ana karttaki yolları patlatıyor. Rezisttansa baktım ölçüm yaptım sorun görünmüyor. Su ventiline baktım orada da bir sorun yok. Anakartı patlatacak şekilde bir kaçağın nerden kaynaklanabileceği hakkında yardımınızı bekliyorum. Bu arada motorun kömürlerine baktım onlarda iyi durumda kablolarda da dışttan baktığım kadarıyla bir kararma veya yanma gibi birşey göremedim. Kapı kilitinide konrtol ettim bir sorun yok. su kaçağı da yok. sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.
Buderus logimax u12 sıcak su arızası
Merhaba arkadaşlar, kombi de sıcak suyu açtığım zaman kısa süre yanıyor ve arızaya geçiyor. Sonra tekrar yanıyor ve tekrar arızaya geçiyor.Bu döngü sıcak su açık kaldığı sürece devam ediyor. Sıcak su kısmı bir soğuk bir sıcak akıyor. Randumanlı çalışmıyor. Servisten gelenler anakartta sorun var dediler. Bir elektronikçiye götürdüm, dirençleri değiştirdi. Rölelerde sorun yok dedi. Geri taktım kombiye lakin sorunum devam ediyor. Böyle bir sorunu olan varsa tam olarak anakartta hangi bölümden kaynaklandığını bana yazabilir mi? Malum şuan anakartlar ve kombiler ateş pahası.
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 146 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware