Arkadaşlar merhaba Öncelikle erkeğim. 4 5 gündür midem in göbek deliğimin sol tarafında olacak şekilde. Sürekli olmuyor ama karnımın içinden sanki biri vuruyor gibi oluyor. Seyirmedir diyecem ama öyle böyle olmuyor biri parmağı ile oynuyor gibi oluyor. Ağrı yok. Bunun yanında aşırı bir gaz oluyor geğirme ihtiyacı duyuyorum surekli. Dahiliye gittim doktor elle muane bile etmedi tahlil bile almadı spasmomen verdi sadece. Birde lansor ile probiyotik aldım. Ama sol taraftaki bu atma vurma olayı sürekli olmasa bile olduğunda tedirgin ediyor. Tekrardan bir doktora gitmelimiyim. Aşırı derecede gaz ve ara ara vurma oluyor midemin solunda kısaca. Normal bir seyirme değil alttan biri vuruyor gibi oluyor kalp atışı nabız gibi değil düzensiz oluyor bu vurma. Yemeklerden sonra , otururken yada uzanırken daha çok olabiliyor.
İkinci Monitör Sorunu
arkadaşlar 18 inç 60 hz monitör kullanıyordum. ekran kartım 1050ti . vga girişi olmadığından aktif html dönüştürü ile kullanıyordum. 165 hz 24 inç monitör aldım geçen hafta. dvı girişi ile kullanıyorum monitörü . sorunum şu bilgisayarı ilk açtığımda eski monitörüm açılmıyor. sadece 165 hz olan monitörüm açılıyor birincil monitör yaptım diye. Eski monitörüm ancak ekran kartından aktif dönüştürücüyü çıkarıp tekrar taktığımda geliyor. Her pc yi açtığımda html kablosunu söküp takıyorum ekran kartından . ikinci monitörü bu şekilde kullanabiliyorum. Bunun sorunu ne olabilir ? bilgisayarı direk açınca iki monitörü bilgisayar nasıl algılar ?
Arkadaslar Bir Bakarmısınız Çok Önemli ?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.852 (Bu ay: 804)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic