Vatan Bilgisayar Bozuk Telefon Sattı Ne Yapmalıyım
08.03.2022 Tarihi 15:30 Civarlarında Vat*n Bilgisayar'dan Poco X3 Pro Markalı cep telefonunu satın aldım 18:00 civarlarında eve gittiğimde telefonu şarja taktım yaklaşık 1 saat sonra baktığımda şarj seviyesi aynıydı telefon şarj oluyor gözüküyordu ancak şarj olmuyordu, bu süreçte telefona sim kartı takılmadı, 19:15 civarlarında telefonu aldığım mağazaya geri döndüm durumu anlattığımda iade yapmıyoruz değişim yapmıyoruz servise göndeririz tarzı pişkin pişkin ifadelere maruz kaldım, sıfır olarak satın , Vat*n Bilgisayar bana ayıplı bir ürün satmıştır, telefonu alırken ekran koruyucusunu da birlikte alıp orada taktırdım kutunun açılımını Vatan Bilgisayar personelleri yaptı kutuda jelatinde yoktu! Daha sonrasında ürünü alıp servise gönderdiler bu süreçte ne yapmam gerekir? Böyle bir tecrübesi olan oldu mu?
Kripto Para Analiz Programı Ücretsiz
Merhabalar herkese iyi forumlar kripto paralar için yazmış olduğum analiz programını sizlere tanıtmak istiyorum , programın ana amacı gerekli formülleri kullanarak gelen anlık veriler ile destek ve direnç noktalarını hesaplıyor , bazı teknikleri kullanarak analizlerde bulunuyor. Modern bir ara yüzle sizlere sunmuş olduğum bu programı kullanmak tamamen ücretsizdir , kesinlikle virüs , zararlı yazılım içermemektedir. Program imzalı olmadığı için Windows kurarken SmartScreen hatası verebilir , o sorunu nasıl aşacağınızı da aşağıda resimler ile göstereceğim.
Yasal uyarı: Bu program sadece analiz yapmaktadır , yatırım tavsiyesi vermemektedir.
Gerkli Framwork Sürümü: network framework 5.0
İndirme Linki: İNDİRME LİNKİ
ALTERNATİF LİNK: ALTERNATİF LİNK
VİRÜS TOTAL: VİRÜS TOTAL
PROGRAM GÖRSELLERİ
SMARTSCREEN HATASI ÇÖZÜMÜ
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.621 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun