sahibi olduğum 2010 model hatchback kia riomu satıyorum. ilk arabasını alacak insanlar, aileler ve kadınlar için gayet ideal olan kia rio 1.5crdi 110 hp motoruyla en dik yokuşlarda bile ayağını debriyajdan çekmeyle gaza basmadan kalkar.
klima
abs
hava yastığı
aux usb girişleri
çocuk kilidi
4 cam otomatik
muayene yeni
bunun gibi kendi fiyat aralığında en dolu araçlardan biridir. muayenesi yenidir.
2019 model üstü civic skoda superb ve octavia ile takas edebilirim. alacağım aracı buldum. bu yüzden bu kadar uygun fiyatı. birkaç günlüğüne bu fiyattan satılacak. ilgilenen olursa arayabilir. ufak bir pazarlık yapılır.
merhabalar. 2010 model kia riomla üst model bir araç almak için yolları ayırmaya karar verdik. ilgili ilana burdan ulaşabilirsiniz. kendi donanım ve muadillerine göre farklı markalar da dahil gayet uygun bir araç olduğunu düşünüyorum. aile, kadın, ve gençlerin kullanıma gayet uygundur. 1.5 crdi 110 beygirlik motoruyla yokuşta kalkışta problem yaşayan genç şoför arkadaşların da kolaylıkla kullanabileceği bir araçtır. debriyajdan ayağınızı kaldırmanızla gaz vermeden istediğiniz yokuştan kolayca kalkabilirsiniz.
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 266 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası