GSM için onay
Merhaba 2014'ten beri foruma üyeyim ve hiç bir kuralı ihlal etmedim. Kullanıcı adı değişikliğinden dolayı GSM tanınmıyor ve sınıra ulaştığım söyleniyor. Bundan dolayı özel mesajlara vb bakamıyorum lütfen ilgilenir misiniz
GSM için onay
Merhaba 2014'ten beri foruma üyeyim ve hiç bir kuralı ihlal etmedim. Kullanıcı adı değişikliğinden dolayı GSM tanınmıyor ve sınıra ulaştığım söyleniyor. Bundan dolayı özel mesajlara vb bakamıyorum lütfen ilgilenir misiniz
Hepsiburada.com'dan KKTC'ye kargo göndermek?
Merhaba, toplamda 450 tl civarı 1 gözlük ve tayt ile bisiklet forması getirtmek istiyordum, elektronik değiller ve birer adet. Gümrük falan sıkıntı değil ama siparişi verirken şehir olarak illa Türkiye içerisinde bir yer istiyor. Normalde adresin sonuna Mersin 10 / Türkiye yazarsam, buraya geliyor diye biliyorum napmam lazım bilen var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Merhaba, Zalman marka bir soğutucum vardı ve laptop altında soğuk bir yüzey oluşturmada çok başarılıydı. Özellikle soğutucu sayesinde klavye üstü hiçbir zaman sıcaklık bile hissetmiyordum. 6 ay kadar bir süre sonra soğutucu içinde aşırı toz biriktiği için fön makinesini sıcak olmayan modda açarak tozlarını temizledim.
Sizce bunun herhangi bir zararı olur mu? Sanki o günden beri artık yarı yarıya daha iyi soğutmuyor, bir şeylerini bozmuş olabilir miyim yoksa havalar sıcaklamıştır ondan mı? Bozduysam çok üzüleceğim, umarım yapabileceğim bir şeyler vardır. Zalman NS-2000 modeliydi ve laptopum Monster Tulpar T7 v21.2.1
Monster Tulpar T7 v21.2.1 ısınma sorunu
|
Otomatik vitesle ilgili sorum var
|
Laptop ekranımın parlaklığı arkaplana göre değişiyor?
|
Telefon ekranınız/Masaüstünüz ne kadar dağınık? :)
|
EUW de ekleşelim
|
GSM Kod Onaylanması
|
Merhaba arkadaşlar, kullanıcı adı değişikliği yüzünden GSM onayı bekliyorum ve özelden size dönemiyorum. Bir süreliğine kişisel telefon numaramı paylaşacağım, onaylandıktan sonra düzenleyerek kaldırırım. Whatsappdan ulaşabilirsiniz 0533 847 86 55 |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 437
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 7.600 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 158 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic