Merhabalar, bu laptoplar arasından hangisini tavsiye edersiniz Max 25,26 bin bütçem var. Gta 5 vb oyunlar oynamak istiyorum. Bunlardan daha iyi laptop varsa önerilerde açığım.
teşekkürler
Oyuna giriş yapamıyorum
Bu sorunu çözemiyorum, sorunu bilen yardımcı olabilir mi
Megane 4 ses problemi
Merhabalar
4 gün önce sıfır megane 4 1.3 tce aldım. Araçta 30 km altında iken ara ara “tırrr” diye ses gidip geliyor. Sanki egzoz bir yere çarpıyor. Sizce bu sorun ne olabilir?
PS4 A Way Out giriş problemi
Merhabalar,
A Way out oynunu açtığımda girişte kolu algılamıyor, bu yüzden de oyuna giremiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim...
Silinebilir
Konu silinebilir.
teşekkürler…
Vestel televizyon önerisi
Merhabalar…
vestel 55q9900 ve 55O9900 arasında kaldım. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
600 TL KULAKLIK
Öncelikle merhabalar.
600 TL civarı bütçem var. Amacım öncellikle müzik dinlemek, daha sonrasında oyunlarda kullanmak. Buna göre tavsiyeler verirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkkür ederim.
Askerlik tecil sıkıntısı
Merhabalar.
Askere gitmek için üniversiteden mezun olmayı bekliyordum. Bu dönemin son sınavlarını geçen hafta verdim ve bitirdim. Ancak mezun belgemin Şubat ayı sonuna veya mart ayının ortalarına çıkacağını öğrendim. Askerlik şubesine gidip sorduğumda mecburen mezun belgesinin olmasının gerektiğini söylediler. Kısa bir araştırma yaptıktan sonra e devletten yoklama başvurusu yapabileceğimi öğrendim. Öğrenmek istediğim şey; direk asal başvuru yapabiliyor muyum, yoksa mecburen üniversite diplomasının çıkmasını mı beklemem gerek?
Merhabalar. iphone 11 için https://www.hepsiburada.com/spigen-essential-apple-usb-c-to-lightning-pd-power-delivery-destekli-hizli-sarj-ve-data-kablo-mfi-lisansli-1-metre-c10cl-000ca25416-p-HBV00000JGNUX?magaza=Hepsiburada bu kabloyu kullanıyordum. Maalesef kablonun ucu kırıldı. Bunun yerine önerebileceğiniz şarj kablosu var mı?
Kullandığım adaptör: https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-27w-hizli-sarj-cihazi-usb-c-pd-3-0-power-delivery-duvar-sarji-f210-000ca26477-p-HBV00000OH369?magaza=Hepsiburada
Alman çoban köpeği çiftleşme
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 500
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 43.634 (Bu ay: 608)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware