merhaba arkadaşlar yaklaşık 3.5 bin lira taksitli nakit avans çektim halkbank tan 9 taksitle fakat yaklaşık 3 4 ay sonra askere gideceğim büyük ihtimal ben bu borcu 3 ay sonra erken kapatabilirmiyim? ceza ödermiyim yada böyle bir hakkım varmı ?
sizce de tuhaf ve bencilce değil mi ? bizler cuma 21.00 dan sonra tamamen hafta başına kadar evlerde karantina altında kalırken turistlere neden heryer serbest ? onlara bulaşmıyor mu covid19 yoksa ? bizim gezemediğimiz yerleri gezip tozuyorlar
Konya'da koronavirüs tedbirleri kapsamında sadece paket servisi yapan çorbacıya gelip masaya servis isteyen grup ile esnaf arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Taşlı sopalı kavga kameralar tarafından görüntülendi.
Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Ulaşbaba Caddesi'nde saat 15.30 sıralarında, meydana gelen kavgada; cadde üzerindeki çorbacıya gelen 4 kişi, masaya servis istedi. Garsonlar ise koronavirüs tedbirleri kapsamında masaya servis yapamayacaklarını söyledi. Bunun üzerine çıkan tartışma kısa sürede büyüyüp, sokağa taştı.
https://www.sondakika.com/haber/haber-corbacida-masaya-servis-tartismasi-tasli-sopali-13750685//
şimdi yazmak istediğim çok şey var da forumdan engellenirim diye yazmaya cesaret edemiyorum.. 3 kuruşluk arabasını çorbacının önüne çekmiş tipik bir magandanın yasağa rağmen kendi masasına servis istemesi ve isteği yerine gelmeyincede kavga çıkarması daha sonra yakınlarını çağırıp yakınlarının pompalı ile saldırması silahları nereden bulduklarıda ayrı bir konu gerçi ..
olayın devamını tam bilmiyorum lakin umarım çevre esnafı iyi bir benzetmiştir bu mangandaları çorba yiyemeyecek hale gelirler umarım.
Konya'da selektör yaparak yol isteyen sürücünün aracının yanına levye ile gidip saldırmaya kalkan şahıs, mahkemece tutuklandı. Zanlı ifadesinde "Psikolojik rahatsızlığım var, yaşananları hatırlamıyorum" diyerek kendini savundu.
https://www.sondakika.com/haber/haber-levyeli-saldirgan-selektor-yapinca-sinirlendim-13749741//
şimdi bu adam bu cesareti nereden buluyor ? adama ya da arabasına zarar vermiş ne fark eder zarar da bulunma cesaretini nereden alıyor ? benim ya da bir başkasının sevgilisi olsun annesi olsun ailesinden biri olsun böyle bir saldırıya uğrasa ve ifadesinde de psikolojik rahatsızım dese siz olayın üstünü kapatırmısınız ?
neyseki şaşırdığım bir sonuç olarak adam tutuklanmış.. öfkem az da olsa hafifledi .
Bir Facebook kullanıcısı 18 Temmuz 2020 tarihinde yapmış olduğu paylaşımda 2000 yılında 50 TL ile 85 litre benzin alındığını, 2018 yılında ise 50 TL ile 8 litre benzin alındığını iddia etti. Görselle beraber yapılmış olan bu paylaşım yaklaşık 300 kullanıcı tarafından takipçileriyle paylaşılırken, 37 bin 500 görüntülenme aldı.
2000 Yılında Benzinin Litresi Ne Kadardı?
TÜİK tüketici fiyat endeksi madde sepeti ve ortalama madde fiyatları verilerinde 2003 yılından bu yana ortalama benzin fiyatlarını açıklamış. Bununla birlikte daha önceki yıllarda benzinin litre fiyatları da hem çeşitli haberlerde ve araştırmalarda hem de Devlet Planlama Teşkilatı raporunda kamuoyuyla paylaşılmış. Bu raporlara göre ise 2000 yılında benzinin yıllık ortalama fiyatı 0,59 TL imiş. 2018 yılında ise litre fiyatı TÜİK verilerine göre 6,3 TL’ye kadar yükselmiş. Güncel olarak 2020 yılının ilk 6 ayında ise benzinin litre fiyatı 6,1 TL.
dün 30 liralık benzin aldım aracıma ve sadece 4 litre benzin alabildim
sizce benzin fiyatları daha da yükselir mi yoksa artık yeter bu kadar zam zam denilip te düşüşe gösteriş olması amacı ile düşer mi ?
İphone 8 Plus Hala Alınır Mı ? 2020
|
istanbul gibi bir yerde uzun namlulu silahlar ile çatışmak nedir ya ? ülke gerçekten teksasa döndü elinde tabancası olan racon kesiyor bu kadar polis bekçi kimlik kontrolü trafik çevirmesi yapıyor madem bunlara nereden geliyor bu cesaret ? adamlar uzun namlulular ile çatışıyor . 15 temmuz da askeriyeden kaybolan uzun namluluların nerede oldukları sanırım yavaş yavaş belli olmaya başladı .. yazık çok yazık .. ülkede ciddi anlamda emniyet problemi var.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/buyukcekmecede-silahli-kavga-olu-ve-yaralilar-var-41591312
https://eksisozluk.com/silahli-saldiriya-ugrayan-sozluk-yazari--6627174
https://www.instagram.com/p/CDmxFyMn
bu kadar emniyet personeli bekçi varken bu nasıl bir cesaret aklım almıyor ? bu ülkede gerçekten kendinizi emniyette hissediyormusunuz ? olay dün gece izmir buca da yaşanmış.. sözlük yazarı suçluların ceza alması için destek bekliyor.. artık söyleyecek söz bulamıyorum. hele polis memurunun zaten salarlar bunları demesi ülkede güvenliğin durumunun nasıl bir seviyede ortada olduğunu gösteriyor
dolar 1.10 liraya çıktığında yazar kasa fırlatan adam şimdi ne yapıyor bilen var mı ?
Dolar, altın ve euro’daki hareketliliğe ilişkin de açıklamalarda bulunan Erdoğan, korona virüs sebebiyle dünya ekonomisinin bir süreçten geçtiğini belirterek iktidara geldiklerinden bu yana milli gelirin yükseldiğini söyledi.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.176
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 134.941 (Bu ay: 1.285)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.656 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic