Vestel 43ua9800 tv den uzak durun
16 Ekim'de almış olduğum 43 UA 9800 TV de YouTube.com ve canlı TV de görüntüde sekmeler olduğunu fark ettim 23 Ekim'de servis geldi baktı video çekti merkeze göndereceğiz dedi merkezden değişim onaylandı 2. Geldi kontrol ettim aynı sorun 2. TV de de var servis çağırdım ürünü iade etmek istiyorum dedim buna merkez karar veriyor dedi video çekip gönderdi bölge sorumlusu i** hanım aradı şu an elimizde aynı ürün mevcut bu göndereceğimiz üründe kesinlikle sorun çıkmayacağına taahhüt verdi. Ben ürün falan istemiyorum ürünü iade etmek istiyorum dememe rağmen ısrar ederek ürün değişimi yapacağını söyledi bende eğer bunda da aynı sorun olursa para iadesi istediğimi belirttim o da tamam dedi 3. TV de geldi aynı sorun devam ediyor aradım müşteri temsilcisini ılk.. hanım la görüşmek istediğimi son gönderilen üründe de aynı sorun olduğunu belirttim i** hanım beni aradı video gönderin dedi gönderdim videoları WhatsApp'tan 1 hafta sonra bakmış bu videolar resim diye benimle kafa yapar gibi konuştu emin mısınız dedim aynı videoları tekrar gönderdim ben bir sorun göremedim dedi. Teknik ekip bir baksın dedi bende tamam dedim tekrar ilk.. hanım aradı teknik ekibimiz inceledi bir sorun göremedi dedi . Arkadaslar ya benim gözlerim bozuk ya da iade almak istemiyorlar
Meslek: Oduncu
Kendin Ol |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 446 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 145 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Anasayfa Haberleri