Yarbay
Tarihinde Katıldı

Toplam: 11272 (Bu ay: 14)
6 aylik sevgiliyi keşfette görmek
6 aydır takıldığım kızın bugun tiktokta rastgele gezinirken keşfette karsima cikmasi durumu
Meğersem kız tiktokermis
Bi şarkı açmış onu da evde değil belli sonradan eklemiş videoya saçma salak dans ediyor
Millet de kalp falan atmis cok guzelsin falan demis allahtan bizim kizdan cevap gelmemis yoksa ayrilik sebebiydi
boyle bir durumun icinden sizce nasil cikilir?
eskiden forumda emoji kullanımı varmış
şimdi hiç kullanılmıyor. neye bagliyosunuz ?
intihar videoları izlemek
izliyorum
bıraktıgınız icin gurur duydugunuz seyler
bişeyi birakabildinizmi
a101in reddetmesi
..... gibi
şey mi kanka bilgisayar mühendisi oldugum için ovır kualifay oldum onlarda oyle adam sevmez mi
gibimi
makale yaz acik kaynak projelere katil hebele hübele
bide bu cikti hadi bakalim
:D
cok iyi cokkk devam mm :D
ölmek istiyorum
mutluluk nedir
bağırmak istemek
disari cikip bagirmak istiyorum ağazım patladığıyıncaya kadar sonrada ölmek istiyorum ama nası
üniyi bosuna okumusum keske kafka olsaydi
şu an berberlikten parayi kırmıstım bos yere okuduk 20 yıl :)
bana mutlu sağlıklı bir aile geliyor bir de iyi ilişkiler ve tabii ki kira olmayan bir ev
sizce ?
Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 14 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.282
İkinci El Bölümü Mesajları: 152
Konularının görüntülenme sayısı: 784.137 (Bu ay: 10.357)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14.509 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic