Bu devran hep böyle sürecek sananlar
Twitter da ki ve burada ki troller her şey böyle sonsuza kadar sürecek mi sanıyorlar?
Ülke açıktan göstere göstere batırılırken bunu savunanlar hiç bir yaptırım olmadan yazdıklarından sıyrılacaklarını mı sanıyorlar?
Önüne gelene terörist,hain,yahudi,gavur,dinsiz diye hakaret edip kendiniz vatansever mi olacaksınız?
Atasözleri asla şaşmaz: gün döner devran döner, keser döner sap döner
Ama Bıktırdınız Artık
Bir öğretmen olarak sürekli öğretmenleri aşağılayıp,tembel,asalak, 7/24 yatan insanlar gibi gösteren konulardan bıkkınlık geldi.
Okulda öğretmeninden fırça yiyen gelip burada konu açıyor ve meslek sahibi olmuş ama içinde bir şeylerin ezikliğiyle yaşayanlar da bunlara çanak tutuyor.
Her meslekte işini yapmayan insanlar yok mu sanki? Polis göstericiyi vurunca katil polis diye konu açılmıyor. Yanlış aşı yüzünden 1 yaşındaki çocuğun kolu kesilince kasap doktorlar diye konu açılmıyor. Mühendisin çizdiği proje çökünce beceriksiz mühendisler diye konu açılmıyor ama iş öğretmene gelince oooo hepsi bedavacı, hemde hiçbiri ayrılmadan. Ders anlatmayan öğretmen yok mu? Evet var. Alanında yetersiz öğretmen yok mu? Evet var. 40 dakikayı masadan kalkmadan yapan öğretmen yok mu? Evet var. Seminerden kaçmak için rapor alan var mı? Evet var.Ama böylelerinin olması 1 milyon kişiye asla mal edilemez. İşini doğru düzgün yapan binlerce öğretmen de var. Siz öyle bir öğretmene denk gelmediyseniz o sizin şanssızlığınız. Benim öğrenciliğimde sürekli çocuk döven, kendisinden paralı ders almayana not vermeyen, öğrenciye hakaret ederek konuşan, 40 dakika ister dinle ister dinleme modunda zaman dolduran öğretmenlerim oldu ve ben bu mesleği yaparken bu kötü örneklere nasıl kızdıysam asla böyle şeyler yapmayacağım diyerek mesleğe başladım
Çalıştığım 83 kişilik okulda 1 kişi bile rapor almadı herkes seminere katıldı. Sizin sandığınız gibi çay çorba ile değil telafi eğitiminin programları hazırlandı. Yapılması istenen görevler neyse yerine getirildi. Pazartesi normal eğitim başlıyor deseler her şey hazır. (Bunu şimdi övünmek gibi algılayan aklı evvel de çıkar şimdi)
Bu 5 günlük süreçte 4 farklı okulda hizmetli, memur ve öğretmende korona pozitif çıktığı için tüm personeller 14 günlük karantinaya alındı okullar kapandı. Yani o okullarda ne yakından ne uzaktan eğitim yapılamayacak. Okulun birinde pansiyon memurunda korona çıktığı için pansiyon da kapatıldı, okullar açılırsa öğrencilerin yatacak yeri yok milli eğitim müdürlüğü desen sadece müfettiş gelirse falan evraklar hazır olsun okullar ne yaparsa yapsın havasında. Okul müdürünün sorduğu soruya cevap vermekten bile acizler. Biz bilmeyiz bakanlık bilir diyorlar.
Şu anda haftaya veya 21 eylül de ne olacağı belirsiz. Ne müdür ne milli eğitim biliyor. Okula normal mi gidilecek, dönüşümlü mü ders işlenecek, uzaktan eğitim mi olacak, hangi sınıflar okula başlayacak, hangi konular işlenecek ortada resmi yazı yok.
Bakan diyor ya hani a-b-c-d planları hazır diye seminerde gördüm ki tamamen kervan yolda düzülür kafasıyla işler yürüyor. Cuma günü 13.30 da seminer bitti saat 13 te yazı geldi yetiştirme kurslarına kayıtlar 4 eylüle uzatıldı diye. (Normal sürece göre bugün kaydın son günü diye velilere mesaj atıldı) Ondan önceki yazıda ise 31 ağustosta derslere başlanacak diyordu. Günübirlik kararlarla iş yürüyor.
Pandemiyi öğretmenler başlatmadığına ve bakan çıkıpta öğretmenler yatmak istiyor bende okulları kapattım gitti demediğine göre bu kadar nefrete ve hırsa kapılmanıza gerek yok. Forum köşelerinde öğretmenler yatıyor,seminere gitmiyor, beleşten maaş alıyor, istesem öğretmen olurdum ama olmadım, sizden rahat meslekte yok diye çırpınıp egonuzu tatmin etmeyin. Hala daha sorununuz varsa gidin bakanlığı bakanlığa şikayet edin (tüm kararları orası aldığına göre).
Radeon vii uefi bios yok
|
VW den sıfır araç diye kullanılmış araç satışı
|
Dolu hasarı için prosedür nedir?
Yazdığım yorum neden silindi?
|
Samsung 50 MU7000 almayı düşünüyorum
|
Foruma mesaj atamıyorum
|
Tuhaf mercedes kazaları
|
|
128 milyar bit ekran kartı nerde ? |
RAKI !!!Bu meret öyle bir merettir ki, acıyla içilir, tatlıyla içilir, neşeyle içilir, ağlayarak içilir, kavunla içilir, peynirle içilir, ikisi beraber çok güzel içilir yemekle içilir, mezeyle içilir, suyla içilir, susuz içilir, sodayla içilir, şalgamla içilir. Ama işte,bir tek salakla içilmez. ... |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.724
İkinci El Bölümü Mesajları: 187
Konularının görüntülenme sayısı: 115.714 (Bu ay: 3.656)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.268 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware