Matematik yapamıyorum
Arkadaşlar herkese merhaba ben 24 yaşında daha önce Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olan birisiyim. Hukuka tamamlamak istiyorum ancak bir türlü matematik yapamıyorum. Şuanda 2 bilinmeyenli denklemlerdeyim antrenmanlarla matematik diye bir kitap var onu cozuyorum. Zorlanıyorum cözerken dagıtma yontemimi yoksa toplama seklindemi yapilcak diye karistiriyorum youtubeden ders dinliyorum bazen yine olmuyor. Özel ders alıyorum hoca klasikleri bosver diyor direk yeni nesil coz sen diyor. Hukuk fakultesi istiyorum devlet üniversitesinde babam yeni vefat ettk 2 hafta olacak. Yaşım geçiyor artık bir düzenli meslek sahibi olup hayatımı kurmak istiyorum. Haftanin üç gunu lojistikte çalışıyorum.Bana akıl verebilecek yardımcı olabilecek biri varmi ? Forumu kullanmayi pek bilmiyorum yanlış yerde actıysam özür dilerim.
2. Üniversite diploma puanı
Arkadaslar merhaba, ben adalet myo mezunuyum. Bir ay kadar oldu diplomamı aldim bu ağustosta mezuniyet işlemlerim başladı. 2020 de girdim sınava. Simdi hukuk için tekrar yks giricem yalniz üniversite diploma puanımmı sayılacak yoksa lise diploma puanımmı sayılacak ? Bilgisi olan biri lütfen aydınlatabilirmi ? Dgs ye giricem yalnız %100e yakın net istiyor. Cevaplarınızi bekliyorum, teşekkürler..
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 235 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar