Vodafone Akıllı Saat 3gb Tarifesi Hakkında
Babam için vodafone Akıllı Çocuk Tarifesi 3 Gb olan tarifeye numara taşımayı düşünüyorum. İnterneti kullanmıyor ancak sitesine "Akıllı Çocuk Saati 3GB Tarifesi yalnızca çocuk saati özellikli cihazlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır." şeklinde bir metin var. Bu tarifeyi telefonda kullanabilir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Cowin se7
Merhabalar.Bir arkadaş cowin se 7 modelini sıfır olarak satıyor.Bu marka ve model konusunda bilgisi olan var mı? Cowin se7 modeline fiyat olarak 500 TL isteniyor.Fikir verebilirseniz sevinirim.
Akıllı saat onerisi
Arkadaşlar merhaba.Huewai Watch GT 2 ile Honor Watch Magic 2 akıllı saatler arasında kaldım.Bu ikisi arasında yada farklı bir onerisi olan var mı? Yorumlarınız için teşekkürler.
AMD İşlemciler için Undervolt islemi
Merhabalar.Amd 4600h işlemcim var.Undervolt işlemi yapmak istiyorum.Birkac yerde okuduğum kadarıyla undervolt işleminin üzerinde olumsuz etkileri var.Amd işlemcide Undervolt lt işlemi yapan var mı
|
Prins technomax mı Brc comfort mu
|
|
Kablonet mi super online mı
|
Z3 Compact İçin Ankara Teknik Servis Önerisi
|
1993 BMW 530i
|
Meslek: öğretmen
İlgi Alanları: bilgisayar,evcil hayvan
Nick : Blank81 Server : Core Class : Aero Healer Level : 85 |
Alışveriş yaptıklarım:Nesim Dural,Vgulgec,Muzeg,UZM@N,hiickimse,e_cifci,Earth_Dreams,Menem,Aysat,MCCACA,sub_s7v7n,yugams Referans almak için:Menem |
Son Giriş: 14 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.077
İkinci El Bölümü Mesajları: 207
Konularının görüntülenme sayısı: 31.741 (Bu ay: 639)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 60 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar