wow abonelik sistemi alamıyorum
Catalysm classic oynamak için game time almak istiyorum. Fakat aylık olanı seçip abone ol yapıyorum, kart bilgilerini girdikten sonra abone ol butonu çalışmıyor. 8e yakın kredi kartı sanal kart denedim olmadı. Neden böyle, kapalı mı yoksa, bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
R5 3600 Overclock Sorunu
R5 3600 işlemci kullanmaktayım, ne yaparsam yapayım doğru dürüst oc olmadı. En son 4.1 mhz ile 1.46v ile yapabildim.(1.46v yukarısı anakartta kırmızı çıkıyor kabul etmiyor.). Uzun zamandır o şekilde kullandım ancak son bi aydır bilgisayar açılıyor ama ekran vermiyor. Fişi çekip kapatıyorum, o şekil uyarı veriyor, bios safe modu ile başlıyor. Mhz 4.0 düşürdüm yine devam etti. Yardımlarınızı bekliyorum. Oc değerlerini ekliyorum.
Güç kaynağı ve Kasa Önerisi
Hali hazırda kullandığım zalman kasa ile güç kaynağını değiştirmeyi düşünüyorum. Bilgisayar bazen kapanmaya başladı, sorun sanırım güç kaynağında. Bütçem normal çok aşırı veremem. Kasada rgb takıntım yok, manyetik toz filtresi ve ekran kartı dikey özelleği iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İşlemci : R5 3600
anakart : Asus tuf b450 gaming plus
Ekran : palit Rtx 3080
Elimde creatvie a120 2+1 ses sistemi var, elektrik verilince sobwoferden uğultu geliyor, tahminimde entegre devresinden şüpheleniyorum. Numarası bt2025bh, ilk olarak sorun bundan mıdır?, bundan ise tam bu entegreden bulamadım, hangisini takabilirim?
güç kaynağı voltajı
arkadaşlar konuyu nereye açacağımdan emin olamadığımdan buraya açıyorum. Zalman ZM600-LX 600W güç kaynağını kullanıyorum. Saphire nitro+ rx580 ekran kartım var. Oyunlarda çok fazla drop yiyorum. Asıl konuya girmek gerekirse, ekran kartına bencmark testi yaparken hwainfo programında bişey dikkatimi çekti. Ekran kartı 12v değeri 10.969 volta düşüyor. İnternetten araştırma yaptığım da 11.4 volttan aşağı düşmemesi gerek diyorlar. Ne yapmalıyım sizce?
palio devir kaybı
|
Anakart işlemci önerisi
|
Vodafone interneti kapatmıyor
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 2.728 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware