Instagram onay sms'i göndermiyor.
Dün uygulamayı sildim sonra geri yükledim. Instagram hesabıma tekrar girmem lazım sms ile telefona kod gönderdik diyor ama sms gelmiyor. Var mı başka yaşayan?
Ps5 internet sorunu
Ps5 konusuna yazmıştım birkaç kişi de benzer sorunları yaşadığını söylemişti de birde burdan sormak istedim daha çok kişi görebilir diye. Son iki gündür ps5 interneti sapıttı. Bazen oyunların indirmeye bastığımda indirme dahi başlamıyor bazen ise çok iyi. Upload hızım normalde 10 mb/s iken şu an 80 kb/s falan çıkıyor. Bu bazen düzeliyor bazen böyle kalıyor çözemedim. Telefon veya laptop wifiyında sorun yok. 2 gün öncesine kadar psde de hiçbir sıkıntı yoktu internette tek bir sıkıntı çekmemiştim. Havayla ilgili olabilir mi veya benzer durum yaşayan başkaları da var mı?
Edit: İnternet ps'e kabloyla bağlı ilk günden beri böyle kullanıyorum
15k civarı laptop önerisi
Bu laptop dikkatimi çekti. Ana oyun platformu olarak ps5 kullanıyorum fakat yanına bir pc de almak istiyorum. Maks 15k verebilirim. Bu pc iyi midir kullanan var mı? Farklı önerilere de açığım
Ps5 kütüphane bug'ı
Ps5'i olanlar bir el atarsa sevinirim. İlk çıktığı günden beri sıkıntısız ps5 kullanıyorum ancak son 10 gündür garip bir bug ile karşılaştım. Cihazdan bir oyun sildiğimde kütüphanede sildiğim oyun farklı bir oyun olarak gözüküyor. Örneğin resident evili sildim Hitman olarak falan gözüktü. Bu cihazdan sildiğim tüm oyunlar için geçerli. Ghost of tsushima sildim control olarak gözüktü vs vs. Eğer indir butonuna basarsam olması gereken oyun sıkıntısız iniyor ve gerçek oyuna dönüşüyor ancak kütüphanede farklı oyun olarak gözüküyor. Sorunu düzeltmek için lisansları yeniden yükle yapmam gerekiyor oyun sildikten sonra. Ayrıca eğer herhangi bir oyunu internete bağlı değilken silersem böyle bir sorun olmuyor. Problem psnde de olabilir yani. Var mı başka yaşayan bu sorunu
Kütüphaneden oyunların kaybolması
Ps5de ilginç bir sorun yaşıyorum. Cihazdan sildiğim oyun kütüphaneden de kayboluyor. Storedan indirebiliyorum oyunun ismini yazıp ancak orada da şöyle bir saçmalık oluyor. Mesela resident evil demoyu sildim tekrar storeda arttığımda demons souls sayfası açıldı. İndire bastığımda ise demoyu sorunsuz indirdi. Observer'ı sildim. Kütüphaneden kayboldu tekrar storeda aratıp sayfasına girdiğimde hitmanin sayfası açıldı. İndire bastığımda ise oyunu sorunsuz indirdi. Oyunların kütüphanemde gözükmesi için her seferinde restore license yapmam gerekiyor. Problem bugün başladı. Daha öncesinde yoktu. Var mı çözümünü bilen
Galaxy s10 Netflix sorunu
|
Samsung browser kendi kendine açılıyor
|
Samsung browser kendi kendine açılıyor
|
İninal kart alışveriş
|
Lisans sorunu uyarısı
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.443
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.652 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.407 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun