|
300.000 TL’ye kadar araç önerisi
ilk aracım olcak önceliğim sportif olması , piyasasının düşmemesi ve binerken çok masraf çıkarmaması ve otomatik olması. 0 düşünmüyorum yakıt çok önemli değil yılda yapacağım 5.000-10.000 km . Önden hasarlı veya ağır hasarlı araçlar tercihim dışı. Bu miktarlarda aklımda bir kaç seçenek var , bu araçların genel olarak piyasası düşmeyecek olduğunu düşünüyorum bu araçları özellikle bmw yi binerken çıkaracağı sorunlar olarak değerlendirirseniz sevinirim yeni önerilere açığım.
Bmw f30 320ied : F30 kasa çok beğendiğim bi araç bu miktarlara 2013-2014 model 80-90 bin km de standart /techno ufak lokallıler veya modern line/luxury line araçlar alınabiliyor. Standart veya techno alırsam mutlaka m body kit yaptırcam . Bu araçtan genel olarak korkum 3-4 sene sonra satarken sıkıntı yaşama şansım var mı ? İncelediğim bir kaç ilanı sizinle paylaşmak isterim.
İlan no: 860159929
2013 model 73.000 de standart paket fiyat 280.000 renk siyah içi de siyah 3 ufak lokali var bunu alırsam mutlaka m body kit yapıcam camlara film vs . Temiz bir araba gibi duruyor kilometre ve kaporta olarak beni cezbediyor. Ama buna dediklerimi uygulayınca astarı yüzünü geçer mi merak ediyorum.
İlan no : 877614167
2014 model 98.000 km de modern line paket 287.500 renk siyah içi bej. Bu araba fiyat ve doluluk olarak beni cezbediyor , bunu alırsam m e çevirme vs yapmıycam dış görünüş olarak modern line hoşuma gidiyor . ama araçta ön tampon ve far değişiminden 28.000 tramer olduğu yazılmış ve 3 parça lokali var . Galeriyle konuştuğumda bu 3 lokalin birisinin kaputta bmw logosunun hafif üstünde olduğunu söyledi boya atması sebebiyle kaputun üstündeki lokali kendileri yaptırmış tabi ne kadar güven olur bilemiycem . Genel olarak biz öyle kaputta vs işlemi olan bir arabaya binmedik bu araçtan bu nedenle çekiniyorum.
ilanno
|
Cs go , oyun açılırken donma sorunu
|
Ailem ders konusunda çok baskı yapıyor
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.140 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası