Şu anki aracım 2013 model 1.3 euro 5 linea ve yaklaşık 190 binde. İleriki yıllarda ev almak gibi niyetim olucak. Şimdi bu aracımı satıp hem aracımı güncelleyip yeni modele geçmem mi mantıklı (ev almak için satarım muhtemelen) yoksa bunla devam edip para biriktirmek mi? Kredi kullanmadan almayı düşünüyorum. Aklımda birden fazla model var. İ20 sıfır veya sıfıra yakın veya otomatik mantıklı farklı araçlar olabilir. Bütçem 900 civarı.
O kadar çıkmayıp daha uyguna(2016 - 2017 40-50 binde 1.6) otomatik egea mı alsam ya da?
Ssd %100 Kullanım ve Kasma Sorunu
Adata Su630 480 gb ssd kullanıyorum. Bilgisayarım ara ara yoğun kasma yapıyordu. Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde ara ara diskimin %100 kullandığını gördüm. İnternette bir kaç yöntemi denememe rağmen tam olarak düzelmedi. Hdd sentinel programında %89 sağlık görünüyordu. Ssd'm bozuk mu acaba? Garantisi de bitti. Önerisi olan var mı?
Araba Teyp ve Amfisini Kontağa Bağlama Nasıl Yapılır?
Aracım fiat linea ve araçtaki teyp kontak kapalı olsa dahi bluetooth ile bağlanıyor ve telefon araması gelince otomatik olarak açılıyor. Herhalde amfi de devrede kalıyor emin değilim. Önceki akü zayıf diye aküyü de yaniledim fakat bu şekilde yeni akü da zayıflar diye düşünüyorum. Sizce nasıl bağlanır ya da gerekli midir?
LİNEA BEYAZ DUMAN ATMA
1.3 dizel linea aracı yeni aldım. Öğrenmek için biraz sakin ormanlık alanda düşük hızda yavaş yavaş giderken beyaz duman atmaya başladığı gördüm dikiz aynasından. Sonrasında 5 dk stop edip motor kapağını açıp baktık. Tekrar çalıştırdığımızda duman çopu gitmişti. Eve geldiğimizde de çok azaldı. Sebebi nedir sizce? Acaba yavaş yavaş gitmekten gaz boğulması gibi bişey mi olmuştur?
Ailemde araç kullanmayı bilen yok maalesef. Ailede de araç olmayınca pek bilmiyorum sadece arkadaşımın 1.3 dizel linea sı ile bi kaç tur atmıştım sürücü kursu araçlarının sürüş yaptığı sakin bir yerde. Acaba 2021 1.4 egea almam mantıklı olur mu? Özellikle bir acemi için. Benzinli denemedim hiç çok zorlanır mıyım? Sıfır araç alıp heba etmek istemiyorum malum zor alınıyor.
2007 Dacia Logan Alınır mı?
2007 dacia logan sedan, 1.4 benzin, 230 binde, tavan bagaj ve kaput orjinal. Durumu genel olarak bu şekilde düşünülebilir mi?
Hyundai Accent Era 1.6 Nasıldır? Alınır mı?
Araç Önerisi
Symbol Alınır mı?
İLK ARAÇ ÖNERİSİ
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.155
İkinci El Bölümü Mesajları: 80
Konularının görüntülenme sayısı: 26.944 (Bu ay: 412)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.087 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic