Bildirim
@SyNdRoMe_
+1
En az 250 Konu Açtı
En az 1.000 Mesaj Yazdı
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
En az 100 Oyun Bölümü Mesajı Yazdı
1 diğer rütbeyi gör
Yarbay
02 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
362890 Gün Cezalı
356498 gün 12 s. 23 dk. kaldı
356498 gün 12 s. 23 dk. kaldı
Gönderileri
SyNdRoMe_ (PROTESTO PROTESTO) · Gereksiz Mesajlar altına konu açtı.
18 yıl
forumda sövmesi kolay gelir
|
18 yıl
nasıl adam olunur
|
18 yıl
bunu burdan birilerine armağan ediyorum
|
18 yıl
bu erricson(way be)
|
18 yıl
198 gün sorna dooom günüm var
|
18 yıl
Mission Completed
|
18 yıl
Herkes Haddini bilecek :cg
|
|
18 yıl
artık bende torpilli oldum
|
18 yıl
yuh
|
Hakkında
Meslek: ...
İlgi Alanları: ...
İlgi Alanları: ...
Forum İmzası:
Üyeye hakaret eden, haksız yere mesajlarını silen, soru ve sorunlarına çözüm getirmeyen, bu sorun ve sorunlarıyla ilgili açtığı başlıkları kitleyen yöneticiler gerekli cezayı almadığı sürece... |
Hakkımda:
Şifresiz kanallar anten almaz kimler aybaz anlamazsın her Tarafta cambaz parantez açmaz Hiçbir fertte yardım etmez yolda kapalı fallarımda yolda Çıkmaz konaklar hiç boş olmaz Adımda bir kusur mu vardı beyler öyle coştu bilselerdi Boşuna koştu cümle alem aramaz Oldu düşmeyince iş istifade etmeyiş sence boşuna Bekleyişse beklerim ben belki Hoşuna gitmemişse gitmemiş ve bana ne memnun olana sor bir Manita bul ve ona bi ya da git Anana sor rapinin adini koy o parada etmez olabilirdi Belki tek bir hücreli bilebilir misin ki Rap ne felsefe ve sen de serseri pas yok sana rapim Kapkara 3 beech gelir bana f yapar Arenada şeftali grubu fanları tarikat kiralık bebeler Benim taklidim hepsi küçük ceza Hepsi de bana hayran düşman geçinir ama hepsi de kolpam İlham veririm herkese hoca kısa kes Kimisi de rap yapar ama goraya mayonez disspanzer eşittir Güneşin oğlu türkçe tercüman gerekli Hepsine doğru bir gün bahçıvan gelirse ağaçları kessin Anıran eşşek kim ise nallari diksin =Nakarat= Size hastalık bana da sağlık bulaşır kaskatı eder adamı bu İt dalaşı Basınç kasınca neden olur A bkasmiyim en asıl azınca beter Olurum azmiyim Size hastalık bana da sağlık bulaşır kaskatı eder adamı bu İt dalaşı Basınç kasınca neden olur A kasmiyim ben asıl azınca beter Olurum azmiyim Ben bir çelebi sense hokkabaz sen ayrı bir düzenbaz Bunaldım artık oğlum olda kurtul Haydi etme naz vekaletler felaket olmasın cesaret var mı Sende sen cenabet ordular kumandanı Cehalet ormanında kaybolup giden de sendin ben de Rapçilere bir merdivendim ellerinde yanan ateştim Alevim her bir yani sarar ve sende yanarsın faydalan yalan Dolanla kandıransın alttan al Ve gölge etme başka ihsan eylemem tüm eylemlerde yazılı Bendim intikamdı alınacak acınacak bir haliniz var Hem de gülünecek bu böyle geldi böyle bilinecek her öldü Sandığınızda ceza kalkıp yeniden dirilecek Obis misali patlarım en üstte ben sen alttasın yerinde say Ben |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 18 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 18 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.177
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 7.655 (Bu ay: 335)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Son Giriş: 18 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 18 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.177
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 7.655 (Bu ay: 335)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları