Esnek hesap mı kredi kartı mı?
Merhaba, aynı zamanda maaş hesabım olan yapi kredi banka hesabimda her ay duzenli olarak -55 bin tldeyim. Maaş yatar 0'ı geçer sonra harcaya harcaya ay sonuna doğru eksi 55 bin tlye geriler düzenli.
Diyorum ki bir kredi karti cikarsam her ay maas yattikca tum borcu odeyip ay icinde harcaya harcaya azaltsam.
Hangisi mantıklı? Esnek hesapta her ay 3 bine yakın faiz oduyorum. Kazıklanıyor muyum?
Merhaba, Fiat punto evo 1.3 multijet dizel aracımın motorunu yıkattım (araç beynini poşetleyerek, koruyarak).
Dün akşam çalışıyordu hatta birkaç yere gidip geldim.
Fakat bu sabah kontağı çevirdiğimde marş basıyor tam çalışacakken stop ediyor araba, problem ne olabilir?
180-190 BİN TL C-SUV TAVSİYESİ
Merhaba, konuda da belirttiğim gibi, bu bantta ikici el C-Suv arayışım bulunmakta. 2015 civarı Nissan Qashqai ve Kia Sportage bulunabiliyor bu paralara. Bu iki araç arasinda hangisi mantikli olur? Ya da sizin onerebileceginiz araclar var mi?
Arkadaşlar, punto evo 1.3 multijet aracimiin agir bakim zamani geldi. gebzede, fiat grubu için, işinden iyi anlayan usta tavsiyesi verebilecek forumdaşlar var midir?
Arkadaşlar, punto evo 1.3 multijet aracima agir bakim yaptirma zamanim geldi, bu işi iyi bilen kişilerin tavsiyelerine ihtiyacim var.
Triger,
V kayışı,
yağ, mazot, hava ve polen filtreleri,
yağ,
debriaj seti,
ve ayrica baski balata değişimi yaotirmam gerekiyor.
Tahmini ne kadar tutar? Unuttuğum bir şeyler var mı yukaridakiler harici? cevaplar için şimdiden teşekkürler.
BU PIYASADA 70 BIN TL B HATCHBACK TAVSIYESI
|
BU PIYASADA 70 BIN TL B HATCHBACK TAVSIYESI
|
ARAÇ MUAYENE ACİL YARDIM
|
55-60 Bin Civari Suv tavsiyesi
|
ARACIM NE KADAR EDER?
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 112
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.036 (Bu ay: 336)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası