Yeni Gözlük Aldım, Göremiyorum!
Atasundan yeni gözlük aldım. Sol cam 3 , sağ cam 2.5 numara. (miyop ve astigmat)
1 saattir takıyorum ama her şeyi bulanık görüyorum ve hafiften baş ağrısı başladı.
Doktorun muayenede taktığı gözlük ayna gibi gösteriyordu.
Acaba gözlük camında mı bir sıkıntı var?
Merhabalar,
Kendi sitesinde 149,9TL'ye satılıyor. Diğer sitelere de baktım ama daha uygununu bulamadım.
Baya kaliteli bir ürün daha önce f308 olanını kullanmıştım. İhtiyacı olanlar kaçırmasın bence.
Spigen Essential F401 34W Hızlı Şarj Cihazı 4 Port USB (5V 6.8A) (79,11TL)
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07BYSSJDF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Edit: Amazon'da daha ucuzmuş, gözümden kaçmış. :( Hemen siparişi iptal edip amazon'dan sipariş verdim ve linki düzenledim. Uyarı için teşekkürler. :)
Bel Yastığı ve Bel Ağrısı İçin Öneri ?
|
Yemeksepeti Banabi 18 Ekim'e Özel %50 İndirim
Telefonuma gelen bildirim üzerine bu konuyu açıyorum.
Bildirim de aynen şu yazıyor;
"18 Ekim'e özel, yüzlerce üründe %50 indirim Yemeksepeti Banabi'de!"
Getir'in %50 indirimlerine karşı yapılmış bir etkinlik olacak gibi duruyor.
Açık söylemek gerekirse büyük bir beklentim yok ama takip edeceğim.
Sizce gerçek bir indirim söz konusu olur mu? Yoksa bir kaç gün öncesinden şişirilmiş fiyatlara indirim mi yapılır?
Binance Kullananlar İçeri Lütfen
|
Merhaba,
Magic Mouse 2 kullanıyorum. Kullanım kolaylığı sağlaması için default olarak bir çok konfigürasyon geliyor. Ama ben daha farklı konfigürasyon eklemek istiyorum. Örnek vermek gerekirse, dört parmak ile tıklayınca tarayıcı açılsın vs.
Bu şekilde kişisel konfigürasyonları nasıl ayarlayabilirim? Kullandığınız, önereceğiniz programlar var mıdır?
Teşekkürler.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 347
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.872 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar