Samsung S24 Ultra Kılıf Önerileri
|
PSN'de 3 Farklı Hesap Mantığı
Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konu hakkında bilgi almak istiyorum Ana hesabımda psn deluxe üyeliğim var o hesaptan farklı iki ayrı hesabım daha var diğer oyun oynadığım hesabımda psn üyeliğimde olan oyunları oynayabiliyorum ve çevrimiçi oyunlarıda oynayabiliyorum yeni bir oyun alacağım ve 3. hesaptan alacağım o hesaptan oyun oynarken ana hesaptaki psn deluxe özelliklerine yani çevrimiçi online oynayabilme özelliğini 3. hesapta da kullanabilirmiyim?
psn üyeliği olan hesaptan oynamıyorum
x:psn deluxe hesap
y:oyun oynadığım hesap
z:oyunu yeni alacağım hesap
z deki oyunu y den oynayıp x teki psn deluxe ten yani çevrimiçi oynamadan yararlanabilirmiyim ?
Call of Duty Modern Warfare 3 Silah Kasma
Arkadaşlar merhaba Call of Duty MW3 Multiplayer oynuyorum 1.5 aydır bir yere kadar silahları açtım istediğim silahlar kilitli konumda bu oyunda silah ve silah ekipmanlarını (dürbün,susturucu) vb. şeyleri en hızlı açma yöntemi nedir bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
PS5 İndirme ekranı hesaplanıyorda kalıyor
Merhabalar ps5 te 2-3 gündür indirme yapamıyorum ps5 internete wifi ile bağlanıyorum oyun indirmeye çalıştığımda inecek oyun kuyruğa ekleniyor fakat hesaplanıyor kısmında kalıyor sonrasında indirme yapmıyor ps5 i kapatıp açtım wifiden çıkıp tekrar girdim ama hata düzelmedi aynı hatayı alan veya bu sorunu çözebilecek bilgisi olan varsa yardımcı olmasını istiyorum.
PS5 İÇİN MONİTÖR TAVSİYESİ
Merhabalar ps5 için monitör arıyorum ASUS 27" TUF GAMING VG279Q3A 1MS 180HZ şu modeli almayı düşünüyorum bu fiyatlarda daha iyisi diyebileceğiniz monitör varsa atabilirmisiniz
N11 resmi satış mağazasından faturasız ürün
Merhaba bir kaç gün önce verdiğim siparişim elime ulaştı fakat N11 sitesinden N11 resmi satıcısından aldığım ürün faturasız olarak tarafıma gönderildi.
Canlı destekten bu olayı müşteri temsilcisine anlattım 7 gün hakları olduğunu gönderilmezse bizle tekrar iletişime geçmem gerektiğini söylediler .
Anlamadığım nokta ise bu ürün 2-3 gün önce ödemesi yapıldı bu zamana kadar neden hala faturası çıkmıyor ben aldığım ürünün faturasının neden peşinde koşuyorum aynı sorunu yaşayanlar varmı ? Bu sorunla sadece n11 sitesinde karşılaşıyorum.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 198
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 6.181 (Bu ay: 564)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 69 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun