Makale Yazarak Para Kazanma Hakkında Her Şey
İnternetten makale yazarak para kazanma hakkında her şey bu yazımızda yazarlık ve bu yöntem ile para kazanmak için bir çok yol ve yordam vardır.
İnternetten makale yazarak para kazanma hakkında her şey bu yazımızda yazarlık ve bu yöntem ile para kazanmak için bir çok yol ve yordam vardır.Makale yazarlılğı severek yapılabilecek internet iş olması ve yazmayı sevip yazacak çok şeyi olanlar için bir imkandır.Devamı
Blog Sitesi Kurmanın Kolay Yolu
Blog Sitesi Kurmanın Kolay Yolu | Blog Açmak Ücretsiz Blog Nasıl Açılır
Blog Sitesi Kurmanın Kolay Yolu Blog Açmak Ücretsiz Blog Nasıl Açılır? İnternette blog sahibi olmak isteyenler fakat bunu nasıl yapacağını bilmeyenler.İşte bu günkü yazımız sizler için.
Ben bu bloğun sahibi olarak 2009 dan beri bir çok blog kurulumu yapıp yazılar yazdım.Bir çok kişiye blog kurulumu yapabilmeleri için yardım ettim.Bu süreçte Blogger ve WodPress blog kurulumu hakkında ızman oldum diyebilirim.
İlk defa blog açacakların karşılaşabileceği sorunlar ve çözüm yollarını sizler için bu sayfamızda anlatmak istedik.Bilgisayar kullanmasını bilen herkez internette Envercoban.com bloğu gibi istedikleri türde Blog,Web Sitesi kurulumu yaparak kendilerini internette ifade edebilecek belkide yapacağınız işler sayesinde para kazanabileceksiniz.Envercoban.com
Kadınlar üzerine satılık site
- site adresi "kadinlarnet.com"
- Site için istenen fiyat 3000 TLı):
- Sitenin aylık getirisi:Reklam yeni eklendi
- Sitenin açılış tarihi: 2000
- Kategori, sitenin içeriği nedir: ("Kadınlar üzerine)
- Günlük hit sayısı, kaynak link:
- Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık, evet:
- Hosting dahil midir: Hayır
- Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
- Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: WordPress
- Yazılım lisans sonlanma zamanı:
- Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Bir kaç sitem olduğundan ve bu site ile ilgilenemediğim için siteyi satmak zorunda kaldım.Sitede Jannah Teması,NewsPaper9 TEMASI ve Sahifa temaları ile birlikre verilecektir.İlgilebildiğinde güzel işlere imza atabilirsiniz.Her şeyi ile hazır emek verilmiş güzel bie site
Kadinlarnet.com Satılık Site
Siteyi bir kaç sitem olduğundan ve ilgilenemediğimden satıyorum.Site de adsense reklamları ile şu an çok fazla olmasada kazanç elde etmekte 192 özgün içeriği olan ilgilenildiğinde çok iyi yerlere geleceğini düşündüğüm siteyi gerçekten ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilir.
Hosting dahil değildir.Bir süre idare edlilecektir.
Kadınlarnet Kadın Haberleri
|
İnternetten Yazarak Parakazanmanın Yolları
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.020 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama