Merhabalar arkadaşlar. Vodafone firmasının Redbox ile insanlara kurduğu tuzağa bende düştüm maalesef. Başkalarıda düşmesin diye bu konuyu açmayı kendime görev bildim.
Altyapı olmadığı için Vodafone Redbox aboneliği aldık mecburen. İlk 1 ay cayma bedeli yok deniliyordu kampanyada. 15m bit kotasız 170 tl ödemeli tarifeyi seçtik.
Kurulum yapıldı hız testinde hızımız 1-2 mbit anca çıktı. Kurulumu yapan kişi bunun bi kaç güne 15m bite çıkacağını söylerek gitti.
Tabi buda yalandı, tahmin etmiştim ama güvenmek istedik.. 1 Haftalık kullanım sonucu hız rezaletinden dolayı (1-2mbit) derhal kapattırdım.
Aboneliği başlatırkende kapattırırkende sadece kullanılan gün kadar ücret ödeneceğini söylemelerine rağmen bana tam 751 tl fatura çıkardılar.
Evet yanlış duymadınız 751Tl. Hemen şikayet var sitesinde araştırdım benim gibi yüzlerce - binlerce kişiye 700- 1000tl civarlarında fatura çıkarmışlar.
Sakın bu tuzağa sizlerde düşmeyin. Kanıt olarak foto ekliyorum ve sizlerde nette çok kısa bir araştırma yaparsanız Vodafone Redbox 'ın insaları nasıl tuzağa düşürüp 1000tl civarı fatura çıkardığını hemen görebilirisiniz.
Lütfen dikakt Vodafone Redbox sakın almayın aldırtmayın.
Buyrun arkadaşalr aynı tuzağa düşüp kandırılan, mağdur edilen resmen dolandırılan başka yüzlerce vatandaştan sadece bir kaçı:
https://www.sikayetvar.com/vodafone/vodafone-sozunde-durmayarak-cayma-bedeli-istiyor
https://www.sikayetvar.com/vodafone/vodafone-redbox-taahhut-cayma-bedeli-sacmaligi
https://www.sikayetvar.com/vodafone-net/vodafone-net-redbox-cayma-bedeli
Sony 5.1 sinema sistemi dav dz840 mı? Bdv e690 mı ?
Merhabalar sony 5.1 sinema sistemi almaya karar verdim 2nci elde uygun fiyatlı temiz arşatırdım ( bütçem az max 900-1000tl)
Sony cihazlarda Bdv serileri ile Dav dz serileri arasında ne farklar vardır pek bilgim yok ses sitemeleri hakkında bu yüzden bilgi ve tecrübelerinize danışmak istedim.
Ses kalitesi fark ediyor mu yoksa bunlar yeni eseri eski seriye göre mi modellenmiş tam anlayamadım. Evde salonda film ve tv izlerken kullanacağım.
Fiyat farkları fazla yok 700- 900 tl aralığında bu modellerden buldum 2n ci elde .
Hangi seriyi almalıyımm sizce ?
Logitech z506 mı? x540 mı ? (ikinci el)
Merhabalar.
Malum pandemiden dolayı evde film izleme faaliyeti arttı. Ufak çaplı bi ses sitemi almak istiyorum.
Tv ye bağlayacağım. Fazla para vermek istemiyorum bütçe max500 tl.
Logitech x540 buldum 400 tl
z506 da 475 tl
hangisini tavsiye edersiniz ? z506 daha yeni bir model ancak ses konusunda eski yeni farkı çok yok diye biliyorum..
amaç film izlemek sesi biraz yaysın birazda temiz kaliteli ses versin yeter diyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Yeni MSI Anakart Açılışta Direk Biosa Giriyor Windows Gelmiyor
Topladığım Sistem Bakarmısınız Bide Firma Güvenilir mi?
|
i5 9600k fiyatı düşer mi?
|
Manli GTX 1060 Dual 6144MB bu markayı bilen var mı nasıldır ?
|
|
|
Mercedes CLK Serisi Hakkında Bilgi Ve Tavsiyeye İhtiyacım Var
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.548
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 18.860 (Bu ay: 267)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO