Mavi ekran hatası alıyorum (her şeyi denedim)
Merhabalar, yaklaşık 10 gün önce parçalarını ayrı yerlerden alıp topladığım yeni bilgisayarımda mavi ekran hataları almaya başladım. İşin garip tarafı Forza, BF 5 gibi oyunları saatlerce oynamama rağmen hiç mavi ekran vermedi ancak OBS üzerinden ders kaydı almaya çalıştığımda ve Discord'tan arkadaşlarla Among Us oynarken mavi ekran yiyorum. Bazen de PC boştayken mavi veriyor. Memtest86 ile RAM'leri kontrol ettim sıkıntı yok, SSD testi yaptım onunda sıkıntısı yok. Aklıma gelen tüm driverlerı güncelledim. BIOS güncel. Xmp açık/kapalı olsa dahi arada mavi ekran veriyor. Win 10'u sildim tekrar kurdum ama hala arada mavi veriyor. Lütfen sorunun kaynağını bulmama yardımcı olun.
Minidump dosyam:
https://drive.google.com/drive/folders/1Z91JKnBQtwYBk1WiLcuN56EyBCq9nqAR
Ea access kardeşlik.
|
Philips tv 49pus6412 depolama durdu hatası.
epson sx130 kartuş sorunu
|
ek yerleştirme YARDIM!!!
|
telefonla wifi ye bağlandığımda internet gidiyor
|
dns probe finished internet hatası
|
ttnet playstore
|
the witcher 2 siyah ekran sorunu
|
titanfall
|
İlgi Alanları: Video Oyunları,Fantastik Edebiyat ve Bilim Kurgu Kitapları, Yabancı Dizi-Film
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W İşlemci Gigabyte B450M S2H AMD Anakart GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram Gigabyte GTX1660 Super Gaming OC 6G Ekran kartı, 6GB, 192Bit, GDDR6 Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 111
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 7.844 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun