FUSDC coin hakkında
Bir işlem ücreti için bir kişiden binance global hesabıma FUSDC ödemesi aldım, ancak ben bu kriptoyu binance da listelenmediği için nakite veya farklı bir coine çeviremiyorum. Diğer borsalarda da göremedim. Kriptoya çok hakim olmadığım için sizlere sormak istedim. Ben bu coini nasıl nakite veya farklı bir coine çevirebilirim?
LPG chevrolet cruze çok yakıyor
2012 Chevrolet cruze otomatik lpg li aracımda 42lt simit lpg tankı var. Ortalama 35 litre alıyor sıfırladığımda. Bu 35 litre beni 250km götürüyor. 2 aydır araç bende ve fazla haddinden fazla yakıyor bence. Lpg filtresi ile alakalı olabilir diye onu da değiştirdim ama sonuç yine aynı. Var mı başka cruze sahipleri ? Bu yakıt tüketimi normal mi
Canon EOS 5D Mark 3 önerisi
Yenidoğan/bebek fotoğrafçılığı yapacağım. Bu çekimler hep kapalı mekanda olacak. Makinalar konusunda pek bilgim yok. Bu işi yapan kişilere sorduğumda çoğunluk olarak Canon EOS 5D Mark 3 kullandıklarını öğrendim. Şuanda 27.000tl den satışta. Benim gövde ve lense maksimum verebileceğim miktar 50.000tl. Bu makinayı öneren, ya da şunu alsan çok daha iyi olur dediğiniz bir makina var ise önerilerinizi aşağıya bekliyorum. Çok teşekkürler :)
Herkese selam, sizlerden bebek/hamile fotoğrafçılığı için fotoğraf makinası ve lens önerileri bekliyorum. Bütçem 50.000tl civarı. Tüm çekimleri iç mekanda yapacağım. Ayrıca ışık için de öneride bulunabilirsiniz. Bu işte çaylak sayılırım makinalarla ilgili hiçbir bilgim yok :) Şimdiden çok teşekkürler
Jakuzi için ısıtıcı önerileri
Merhaba, baby spa merkezimizde 2 adet jakuzimiz mevcut. Birisi 950 birisi 450lt hacminde. Bunlara giden suyu ısıtacak bir çözüm arıyorum. Elektrikli şofbeni denedik ancak suyun debisi çok fazla düştü. Jakuzinin dolması saatleri alırdı. Bunun haricinde bize suyun debisi yeterli ve jakuzileri dolduracak kadar çalışabilecek bir ısıtıcıya ihtiyacımız var. Maalesef işyerimde doğalgaz bulunmuyor. Fikirlerinize açığım, şimdiden teşekkürler
Jakuzi için ısıtıcı önerileri
Merhaba, bebek jakuzileri için su ısıtıcı fikirleri arıyorum. İlk olarak şofben denedik. Ancak şofbenin verdiği debi çok düşüktü. Jakuzilerin birisi 950lt diğeri 450lt. kapasiteli. Verdiği su ile jakuzinin dolması saatleri alacaktı. İşyerinde doğalgaz olmadığı için bir şekilde suyu ısıtmam gerekiyor. Fikirlerinize açığım. Teşekkürler
Bitskins deki parayı çekme
|
Mouse ani harekette yön kayma sorunu
|
Bios ekranında kalma, bios pili değiştirme
Modem şifremi değiştiremiyorum
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.539 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware