|
Yapay Zeka Yazılım Sektörünü Nasıl Etkileyecek?
Son zamanlarda yapay zeka çok hızlı gelişmeye başladı.
Google yapay zekaya 100 milyar dolar harcamayı planlıyor.
UBS, bilgisayar kodlamasının çoğunun zaten çıkmaza girmiş bir varlık görünümünde olduğunu ve diğer STEM becerilerinin de bunu takip edebileceğini iddia etti.
Madgavkar, yazılım geliştiriciler, web geliştiriciler, bilgisayar programcıları, kodlayıcılar ve veri bilimcileri gibi teknik işlerin, yapay zeka teknolojilerine "oldukça uygun" olduğunu ve "işlerinin daha fazlasının yerini aldığını" söyledi. "Yazılım geliştiricilerinden oluşan bir ekibin yapabileceği şeyi, sadece birkaç yazılımcı yapabilir" diye ekledi.
Peki bazı BT sektöründe eleman talebi azalacak mı? Yapay zeka developerlara olan ihtiyacı büyük ölçüde azaltacak mı? Yoksa bilişim meslekleri kendilerini dönüştürecek ve yeniden mi tanımlayacak?
Muhabbet Kuşum Sağ Ayağını Açamıyor
Dışarda Yediğim Tavuk Dönerden İshal Oldum.
ALO 174'e bu yüzden şikayet etmeli miyim sizce? Bir şey çıkar mı? Vakit kaybı mı olur?
Var mı bu durumda olan?
Max 5500 TL Akıllı Telefon Tavsiyesi
Her Şeyin Başı Sağlık Gerisi Boş
Bu Mayıs ayında bir grip geçirdim ve sol kulağımdaki östaki borusu tıkalı kaldı. Bu çoğunlukla sol kulağımda duyduğum tinnitus'a sebep oldu. Eskiden huzur ve sessizlik için uyurdum. Şimdi öyle bir imkanım yok. Sessizliği özledim resmen. Huzur içinde uyumak bile ne büyük nimet. Kıymetini bilin.
Bu başlıkta söylediğim ülkelerde yüksek lisans yapan arkadaşlar var mı? Bu konuda bilgilendirebilirler mi beni kabaca?
Max 2500TL Mont Tavsiyesi
Scam E-Mailler
Daha önce hiç scam e-maillerden almamıştım. Parasını paylaşmak isteyen Nijeryalı prens mesela bana maalesef mesaj atmamıştı. Kısmet bugüneymiş.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.481
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 73.491 (Bu ay: 1.380)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 935 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic