a4 tech fg10 mouse
Merhaba. Elimde A4tech fg10 kablosuz mouse var. alıcısı kayboldu. bende başka a4tech mouse alıcısı olan rn-10d alıcıyı bilgisayara taktım. eşleştirmeyi denedim ama olmadı. alıcıyı takmadan mouse san tuş ile scroll tuşuna basılı tutup alıcıyı takma yöntemi işe yaramadı. Bilgisi olan yazabilir mi?
Rampage sn-r9 kulaklık
herkese selamlar. rampage sn-r9 kulaklık aldım. casper a15he windows 10 bilgisayarımda kulaklığımın jack girişlerini taktığımda ses geliyor ama mikrofondan sesim gitmiyor. başka arkadaşın rampage başka model kulaklığını denediğimde hiç bir sorun yok. benim çalışmayan kulaklığımı da onun bilgisayarında denediğimizde bu sefer çalıştı. denetim masasında varsayılan yaptım, sürücüleri güncelleştir yaptım, sadece mikrofon girişini taktım ama bir türlü çalışmadı. yardımcı olabilecek var mı ne yapmam gerekiyor?
Hesabım Askıya Alındı
hesabım durduk yere askıya alındı. 2 aydır itiraz ediyorum ama sonuç değişmedi. şifremi değiştirdim yine de sonuç değişmedi. hesabımda herhangi bir değişiklik yapmama izin vermiyorlar. yardımcı olabilecek arkadaşlar ulaşırsa sevinirim. teşekkürler.
ASUS İNSTAGRAM VİDEO DONMA
|
|
ACCENT ERA KLİMA GAZ KAÇAĞI
|
telefon önerilerinizi bekliyorum
|
açılış ekranında takılı kalma
HAKAN ÇALHANOĞLU ZEYBEK MÜZİĞİ
|
Pc'yi otomatik başlatma
|
Meslek: üniversitede amele
HAİN İÇERDEYSE KAPI KİLİT TUTMAZ |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 537
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 15.345 (Bu ay: 252)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar