Siemens ET-200SP Hakkında
Merhaba tüm bağlantılarnı yaptım plcnin fakat Sensörden input verisi alamıyorum bilgisi olan var mıdır?
İcra Dosyası
Merhabalar işkur tarafından icraya verilmişim dün tebliğ edildi bugün ödesem bir indirim alabilir miyim birde bunu uyap üzerinden nasıl ödeyeceğim yardımcı olabilir misiniz? Başka bir soru olarak ben bu borcu ödemesem herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?
Sistem tavsiyesi istiyorum
Merhabalar 11 K civarı bir kasa almak istiyorum öyle aham şaham bir pc istemiyorum kasmayacak düzeyde valorant,lol,hoi4 gibi oyunları akıcı oynayabileceğim bir kasa almak veya toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir maalesef en fazla bu fiyata çıkabiliyorum olabildiğince o fiyata daha iyi performans alabileceğim sistem önerilerinize ihtiyacım var
Nafaka başlangıç
Merhabalar hakim 08.12.2022 de ara karar talebiyle tedbir nafakası verdi ben ara karar sonucunda 18.07.2022 itibaren karar kesinleşinceye kadar tedbir nafakası koyulmuştur yazılı ben 18.07.2022 den mi başlayarak ödeyeceğim yoksa hakimin karar verdiği günden itibaren mi
Mahkeme detayı öğrenmek
Merhabalar eşime dava açılmış ilk duruşma gerçekleşmiş zorla getirme kararı çıkmış il dışında olduğundan gelemiyor şu an uyar sistemine giremiyor hata alıyor gelince düzeltecek detayını ben öğrenebilir miyim mahkemenin
Telefona el koyma kararı
Merhabalar 10.10.22 tarihinde ifade vermeye siber suçlara gittiğimde telefonuma el konuldu savcılık tarafından gerekçe ise boşanma durumunda ki eşimin e-posta hesabı açık kalması. Hattımı istediğimde veremeyiz denildi şu an da ne bankacılık işlemlerimi yapabiliyorum ne çevremde ki kimselere ulaşabiliyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
İdari para cezası
Merhabalar e devlete bugün girdiğimde 04/2021 yılında bana idari para cezası yazılmış neyden dolayı yazıldı bilmiyorum adliyeye gittiğimde itiraz için 15 gün geçmiş itiraz edemezsin denildi fakat bana hiçbir şekilde bir bilgi ceza tebliğ edilmedi ne yapmam lazım
|
İkinci öğretim hocalarının anlayışsızlığı
|
Trakya’da sağlık rezaleti
|
FENERBAHÇE |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.264 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic