Bu Görüntü Normal Midir? (Samsung AU7100)
Merhaba Arkadaşlar;
Yaklaşık 1.5-2 ay önce Samsung 75AU7100 model 75" tv aldım. Aşağıdaki görsellerde gözüktüğü gibi düz görüntülerde çok fazla ton farkı var. Mesela bu görüntü normalde bembeyaz ama TV de gözüken isli gibi, bulutlu gibi. Karmaşık görüntülerde hiç belli olmuyor ama sade ve düz görüntülerde çok dikkatimi çekiyor.
Servis çağırdım normal abi dedi. Arkadaki ledlerin yansımasıymış. Böyle bir görüntü gerçekten normal mi? 75 inç olduğu için mi bu kadar belli oluyor. Eğer normal değilse hakkımı arayacağım çünkü.
Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Tivibu ZTE Kutu Hk.
Herkese merhaba. İlk defa tivibu kullanıyorum. Daha önce uzun seneler Turkcell Tv+ kullandım fakat yeni taşındığım yerde Superonline altyapısı olmadığı için Türk Telekom'a geçtim.
Bana ZTE marka kutu verdiler. Bu kutu hakkında hiç kullanıcı yorumu bulamadım. Öncelikle çok tuhafıma giden ayarlar kısmında görüntü ayarları ile ilgili hiç bir seçenek yok. Acaba ben mi bulamadım. Daha sonra kanalları liste halinde görme de yok. Aşağı yukarı ok tuşları ile tek tek bakabiliyorsunuz. Son olarak bazı kutularda YouTube olduğunu gördüm. Bu kutuya yükleme şansı var mıdır acaba?
Kutunun orijinalini araştırdığım kadarıyla kutu aslında Android TV Box ama bu kısmının bir işimize yarayacağını sanmıyorum.
Son olarak belgesel seven birisi olarak Tivibu kanal seçenekleri Tv+'dan çok daha iyi.
Clio 3 Hız Sabitleyici Sorunu
|
|
Laptopta Nvidia Ekran Kartı Takılı Değil Hatası.
|
10 Kasım Kapak Fotoğrafı Yaptım
Deluxecity diye otobüs modeli bilen var mı?
|
Çalıştığım KPSS notu Zaytung'u kaynak göstermiş.
Az Önce Benim Bildirimlerin Yerine Admininkileri Gördüm (SS)
|
Türkiye'deki bu felaket bir başlangıç Bir çoğu yolda.
|
1ab686afa5dc160d4fc60a6ec5008cea9.jpg |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.055
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 51.399 (Bu ay: 1.241)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 125 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic