Yabancı hisseleri yatırım
Yabancı hisseleri yatirim yapacağım hangi uygulamayı önerirsiniz komisyonu az olan midas var paycell var ama bankalar üzerinden yapmak istiyorum hangilerini önerirsiniz
1100 tl ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi
1100 tl civarına kadar kablosuz silikonlu kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum ne önerirsiniz buds 2 var aklımda ama bu fiyata buds 2 den daha iyi kulaklık varsa onuda alabilirim telefonum samsung diye buds 2 almayı düşünüyordum ses uyumu daha iyi dedikleri için siz ne önerirsiniz
Faber Castell grip 2011 ve Pentel Ultra Tutaç Ver-Flexfit adlı iki kalem arasında kaldım tutuşta rahatlık dayanıklılık uzun süre kullanımda eli ağrıtmama yormama gibi şeyleri göz önünde bulundursak hangisini almamı önerirsiniz uzun süre yazı yazıyorum siz hangisini tavsiye edersiniz
Uyguna tus/dus kitabı satan yerler var mı
Uyguna tus/duş kitabı alabileceğim yerler var mı bir de bunların fotokopisini satan yer biliyor musunuz
Faber Castell grip 2011 ve Pentel Ultra Tutaç Ver-Flexfit adlı iki kalem arasında kaldım tutuşta rahatlık dayanıklılık uzun süre kullanımda eli ağrıtmama yormama gibi şeyleri göz önünde bulundursak hangisini almamı önerirsiniz uzun süre yazı yazıyorum siz hangisini tavsiye edersiniz
sol alt sinire çok yakın 20 Lik dişimi çektirdim yarı gömülü idi lokal ameliyathanede çektiler fakülte de mezun olmasina günler kalan bir öğrenci çekti dişi 3 e bölmeden cikarmak yerine kenardan üste doğru çekerek çıkardı bir kökü kırıldı için de kaldı asistan falan geldi çıkartmaya çalıştı ama sinirin üstündeki kök kırıldığı için kökü bırakıp diktiler bu kök bırakılması bana ileride sıkıntı yaratır mı durduk yere enfeksiyon veya iltihap yapabilir mi veya ağrısi yokken diğer dişe uyguladığı baskıdan onu çürütür diye çektirdiğim 20 Lik dişimin kökü durduk yere ağrı yapıp Ağridan durulmaz hale getirir mi bilgisi olan var mı
Halk yatırım mı Ziraat yatırım mı
İki banka da hesabım var biri ziraat diğeri Halkbank sizce Halk yatırımdan mı ziraat yatırımdan hangisini açayım hangisini önerirsiniz
Halk yatırım mı Ziraat yatırım mı
İki banka da hesabım var biri ziraat diğeri Halkbank sizce Halk yatırımdan mı ziraat yatırımdan hangisini açayım hangisini önerirsiniz
|
Kayseri Melikgazi sürücü kursu önerisi
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 374
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.373 (Bu ay: 193)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu