Merhabalar,
Aracımın satışı için birisi ile anlaştık ama konuşmalar sonucunda:
Aracı ablası adına alacağını, vekaleten tüm işlemleri ve ödemeyi kendisinin yapacağını belirtiyor.
Kendisine de benzer soruyu ilettim ve burdan da emin olmak için siz değerli forum arkadaşlarına sormak istedim.
Böyle bir satış işleminden sıkıntı çıkar mı? Yani vekaleten arabayı ablası üzerine alacak ama parayı kendi hesabından gönderecek.
Vekalet eden olarak kendisinin ismi yazılacaktır oralarda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ve kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama internette birçok dolandırıcılık vakası var. Hata yapmamak için sizlere sormak istedim.
Birde parayı gönderirken açıklamaya "vekaleten xxx adına aldığım xxx plakalı aracın ödemesidir" şeklinde yazdırsam iyi olur mu veya nasıl yazdırmalıyım sizce?
Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden herkese tek tek teşekkür ediyorum.
*Benzer başlıklar var ama bizzat aynı konuda bir başlık yok veya ben bulamadım, kusura bakmayın.
İyi günler.
Otomatik Ön Park Kamera Sistemi ve Uygulaması
Merhabalar,
Bu videomda kendi tasarımım olan Otomatik Ön Park Kamera Sistemi'nin montajını aracıma uygulamasını ve ürünün nasıl çalıştığı hakkında bilgiler paylaşıyorum.
Bu modülün özelliklerini maddeler halinde yazarsam:
1) Devamlı aktif ön kamera modu
2) Ayarlanan süre kadar aktiflenen kamera modu
3) Geri görüş kamera geciktirme özelliği
4) Modülü tamamen devre dışı bırakabilme özelliği
5) İkaz ve bilgi LED'i
Saygılarımla, iyi seyirler.
LED Far Onarımı Nasıl Yapılır? - Video'lu
|
Melek Kanatları LED Uygulaması Nasıl Yapılır? - Video'lu
|
|
Motor Kaputu Amortisör Uygulaması Nasıl Yapılır? - Video'lu
|
|
|
Kombi Bakımı Nasıl Yapılır? - Video'lu
|
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S Advance (2015) Bajaj Pulsar 200NS ABS (2017) |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 449
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 46.575 (Bu ay: 1.116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 182 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası