Bugün bir hesap yapayım dedim. Eğer kendi sitesinden 6 aylık sub alırsanız 938 liraya denk geliyor (940 diyelim). Bunun karşılığında gametime alarak oynamak istersen 6 ay 250x3=750 tl'ye denk geliyor(burada euronun bu 2 aylık periyodlar arasında değişmediğini veya hepsini toptan aldığımızı düşünerek yazdım). Senede 1500-1900 TL arası bir ücrete denk geliyor (en az).
Casual oynamak istiyorsan "biraz" fazla gibi geldi, bazen raid'den raid'e takılayım, arada Clasic SoM oynıyım, gold kasmaya çok abanmayayım dediğinde tokeni karşılamak da biraz zor gibi sanki. Bilemiyorum, aranızda ağırlıklı olarak gametime ve sub alarak oynayan varsa bu artan kur sonrasında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Her ne kadar 9.2 güzel gibi gözükse de bırakmayı düşünmeye başladım.
Herkese merhaba. Ben ev tipi bir ağırlık merkezi oluşturmaya çalışıyorum. Böyle bir firma buldum. Fiyatları (görece) orta karar gibi, yazılan ürün özellikleri de uygun gözüküyor. Fakat epey alıcısı var gözükmekle birlikte, herhangi bir yorum bulamadım haklarında. İyi veya kötü. Aranızda ürünlerini kullanan ve yorum yapabilecek arkadaşlar var mı?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 672 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler