Merhabalar, az önce trafikteyken astra 2017 j edition plus sedan aracım pedalı %80 basana kadar sanki hiç basmıyormuşum gibi davrandı, %90/ dip gaz civarı bastığımda bi anda aldı ve motor devri uçtu. Gaz almadığı ve ayağımın %80 pedalda olduğu zaman da emniyet kemeri ikaz sesi gibi bir uyarı sesi çaldı ama kadranda hiçbir ışık yanmadı. Art arda 3-4 kere yaşadım bunu, gaz veriyorum tepki vermiyor araba ikaz sesi çalıyor dip gaz yapıyorum bi anda düzeliyor.
Bunun sebebi nedir acaba? Yaşayan oldu mu böyle bir durum?
2020 yılında ilk sahibindeyken araç bir kere oksijen sensörü uyarısı vermiş servistekiler takip edilecek diye not düşmüş, 2021 de aldım yağ değişimi yapılmıştı o yılki bakım yapılmamıştı, 2022de de sanayide yaptırdım ama onunla alakası var mı bilmiyorum normal periyodik bakım yapıldı.
Edit: bir kaç hafta önce babam kullanırken stop etmiş ve *EPC* ışığı yakmış babamın dediğine göre
edit: esp yazmıştım epc olarak değiştirdim
Aracım gaza tepki vermiyor ve uyarı sesi çalıyor
Merhabalar, az önce trafikteyken astra 2017 j edition plus sedan aracım pedalı %80 basana kadar sanki hiç basmıyormuşum gibi davrandı, %90/ dip gaz civarı bastığımda bi anda aldı ve motor devri uçtu. Gaz almadığı ve ayağımın %80 pedalda olduğu zaman da emniyet kemeri ikaz sesi gibi bir uyarı sesi çaldı ama kadranda hiçbir ışık yanmadı. Art arda 3-4 kere yaşadım bunu, gaz veriyorum tepki vermiyor araba ikaz sesi çalıyor dip gaz yapıyorum bi anda düzeliyor.
Bunun sebebi nedir acaba? Yaşayan oldu mu böyle bir durum?
2020 yılında ilk sahibindeyken araç bir kere oksijen sensörü uyarısı vermiş servistekiler takip edilecek diye not düşmüş, 2021 de aldım yağ değişimi yapılmıştı o yılki bakım yapılmamıştı, 2022de de sanayide yaptırdım ama onunla alakası var mı bilmiyorum normal periyodik bakım yapıldı.
Edit: bir kaç hafta önce babam kullanırken stop etmiş ve epc ışığı yakmış babamın dediğine göre
MATEMATİK BEHZAT RASULİ?
|
2021 YKS YOUTUBE KANALI ÖNERİSİ
|
|
|
Tek pille ampul neden yanmaz?
|
Hala zaman var mı?
|
|
SONY XPERİA M5 BULANIK KAMERA SORUNU YARDIM!
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.109 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar