Merhaba arkadaşlar, yeni taşındığım binanın zemin katında siyahi mülteci arkadaşlar yaşıyor, evi sadece otel olarak kullandıkları için bahçesini hiç toparlamamışlar aşağı inip tartışmakta istemiyorum anlaşamam gibi gözüküyor, bu durumu çözebilir miyiz devletin herhangi bir kurumu bu işle ilgilenir mi acaba?
Merhabalar yaklaşık 6 ay önce kaza yaptım, ve kaskom olduğu için aracımı kaskodan yaptırdım (zürich sigorta) kaza da aracımın sağ farı, sağ çamurluğu ve ön tamponu hasar aldı. Başka hiçbir yerinde sorun yoktu aracımı ustaya verdim ve yaptırdım 13 bin küsür hasar kaydı yazdılar. O zaman önemsemedim fiyatlar normaldir diye düşündüm ama geçenlerde birden aklıma aracın o kazada değişen parçalarını öğrenme isteği geldi ve kaskodan bu bilgileri aldım.
ön tampon değişimi ve boya
sağ çamurluk değişimi ve boya
far değişimi
buraya kadar sorun yok fakat usta ayrıyetten ön podye boyama ve işçilik ön panel boyama ve işçilik ve rot balans ı da eklemiş halbuki bunlar yapılmadı hatta çamurluğun ayağını bile parçası değişmiş olarak gözüküyor ama usta değiştirmeden tamir edip tampona da akıllı vida atıp öyle tutturmuş, tamir öncesi detaylı fotoğraflarım var acaba kendimi ispatlayıp bir hak talep edebilirmiyim, başına daha önce böyle bir şey gelen oldu mu ?
Seger Korna İçin Hangi Role?
Arkadaşlar merhaba Peugeot aracıma ‘ Güçlendirilmiş Mega Dadat Korna Seti Seger 65HO12.000.02K EAN-8698520204255 ‘ bu kornadan takacağım da role de takmam gerekiyormuş hangi roleden takmam gerekir bilen varsa yazabilir mi teşekkürler
Merhabalar 20 euro ortadan ikiye ayrıldı, ziraat bankasına gittim değiştirmek istediğimi söyledim, bunu ancak yurtdışında değiştirebilirsiniz dedi. Başına böyle bişey gelen oldu mu ?
Merhaba arkadaşlar, dayım kullanmadığı sinema sistemini bana hediye etti, bende bunu lg tv ye hdmi (arc) ile bağladım. Fakat şöyle bir sorun var; tv den sinema sistemini seçmeme rağmen ses sisteminden ses alamıyorum sadece sinema sistemine dvd taktığım zaman ses alıyorum ne yapmam lazım acaba ?
Tv: Lg uh 770v
Sinema sistemi: lg ht 1000 dvd
Arabanın tavanındaki iz ne olabilir
|
Astra j edition plus far tipleri nedir?
|
|
Hgs yok hgs den gectim.
|
Meslek: http://www.donanimhaber.com
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 133
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 35.467 (Bu ay: 1.003)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası