Samsung G9 OLED için Monitör Kolu Önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Geçen ay OLED G9 almıştım, çok memnunum ama masamın solunda yer alan kokpit için kullanmak istiyorum. O yüzden monitör kolu gerekiyor. Böyle büyük ve ağır bir monitör için nasıl bir kol almam gerekir acaba?
Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Maks. 50k Monitör Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
7 senedir 27" 2K 165Hz VA panelli bir monitör kullanıyorum ama renkleri pek bayat. O yüzden QD-OLED'lere yöneldim ve uzun süre kullanmayı planlıyorum. Ama, OLEDler organik olduğundan o kadar uzun süre kullanabilirmiyim bilmiyorum. Ayrıca stoklar şu an inanılmaz sınırlı.
Aklıma MSI 271QRX, MSI 312URX, ASUS PG32UCDM, ve Samsung Odyssey OLED G9 var.
QD-OLED'den daha iyi bir öneriniz varsa onu da isterim.
Edit:
Sistem: 13600K, RTX 4080, 32GB RAM.
Bedelli Erkene Alma
Merhaba arkadaşlar, bedelli için sene başı tarih seçerken pek düşünmemiştim. Şimdi aralık ayın'da Isparta'ya gidiyorum. Acaba sevk tarihini Kasım'a çekmem mümkün mü?
Pek bir mazeretim yok ama gelecek sene yüksek lisansa baş vurmak istiyorum ve Aralık ayında kuzenimin oğlu doğuyor. Onlar herhalde mazeret sayılmaz diye düşünüyorum.
Edit: Tarihi geri aldıktan 1 saat sonra güncellendi. Çok kolaymış.
Superonline Bazı Oyunlarda Sorunlu
Merhaba Arkadaşlar,
Sorunumun Türkçe terimini araştırdım ama bulamadım, kısacası Destiny 2 adlı oyunda düşmanlara verdiğim hasarlar kayıt olmuyor, aşağıdaki 2 sene önce çektiğim videoda olduğu gibi.
CG NAT'ten diye düşünüyorum, ama zamanında Sabit İP aldım ve sorun çözülmedi, tek sorunu çözen şey VPN kullanmak.
Pakedim 1Gigabit Download pakedi o yüzden internet hızında da sorun olduğunu düşünmüyorum, ethernet ile bağlıyım.
Ayrıca eski laptobumda oynarken de aynı sorun var dı, şu an yeni yaptığım masaüstünü kullanıyorum.
Grafik Kartı Kararsızlığı
|
Sistem Tavsiye 45-50K
|
2. El i7-10750H / 2070S Laptop Değeri
Merhaba Arkadaşlar,
Masaüstü PC toplamaya başladım ve yakın zamanda, büyük olasılıkla gelecek ay, latobumu satıp grafik kartı almayı düşünüyorum.
Eline ASUS ROG STRİX G712-LWS var, içinde;
i7-10750H
2070 Super Max-P (115w)
32GB 2x16 3200Mhz RAM
Intel SSD 660p 500GB
27' 144Hz IPS Ekran
Hep %60 batayla liimitli modda kullandım, geceleri fişten çektim ve hep monitöre bağlı olduğu için laptop ekranını kullanmadım.
2019'da 18.000Tl'ye almıştım ve şuan Sahibindende daha güçsüz 3050Ti ve 3060lı ASUS ROG'lar 24bin civarına satılıyor.
20-22 civarı koysam makul bir fiyat mı olur? Sizin düşüncenizi merak ediyorum.
35-40.000TL PC Toplama (Monitörsüz)
Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün Corsair iCUE 5000X kasa aldım ve gelecek ocağa kadar teker teker parça alarak masaüstümü tamamlamaya çalışacağım.
Listemdeki parçalar böyle;
- MSI PRO Z690-A
- 3080.3080Ti ya da 4xxx serisi çıkınca onlardan biri,
- Corsair Vengeance RGB PRO 2x8GB 4000MHz CL19
- Crucial P5 Plus
- NZXT Kraken Corsair
- RM850x 80 Plus Gold
Siz ne dersiniz, değiştirmemi önerdiğiniz bir parça varmıdır?
Edit: Bilgisayarı özellikle oyun için kullanmayı düşünüyorum ve 2K G-SYNC monitör kullacağım.
Samsung Pay Kullanma
|
1000-2000₺ Stüdyo Kulaklığı Önerisi
Merhaba Arkadaşlar,
2.5 sene önce Arctis Pro + GameDac almıştım ve ilk kırığı gördüm, bu yüzden ilerisi için Stüdyo kulaklığı almaya karar verdim. Ana kullanım amacım müzik ve oyun oynamak olacak. Open-Back, bası kötü olmayan ve geniş soundstageli bir kulaklık arıyorum ve iyi bir DAC alana kadar 80Ohm kadar destekleyen GameDac'i kullanmayı düşünüyorum, bundan yola çıkarak önerileriniz varmıdır acaba?
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 224
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.784 (Bu ay: 260)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 103 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware