AMD FX8320 - MSİ 970 Gaming Anakart Overclock
AMD FX(tm)-8320 Eight-Core Processor 3,50 GHz
MSİ 970 Gaming Anakart
16,0 GB
GTX 1660 super 6gb ekran kartı
Kule tipi cooler master V8 işlemci soğutucu
3 adet soğutucu fan
Cihazıma yeni ram taktığımdan dolayı bilgisayarım bios ayarlarını sıfırladı tekrar overclock yapmak istiyorum.
Cihazı aldığım arkadaş sağolsun overclock yapmıştı cs go 140 - 230 aralığında fps alırken şu an ise 40 50 alıyorum doğal olarak oynadığım oyundan da keyif alamıyorum diyebilirim.
İnternetten bi kaç video izledim bir kaç ayarda değişiklik yaptım fakat ısı değerleri boşta 60-78 aralığında geziyor ve oyuna girdiğimde ise anında kendini kapatıyor 80+ derecelere çıkıyor.
Ayarlarda yardımcı olacak hocalarım var ise desteklerinizi bekliyorum saygılar, hayırlı günler dilerim.
Bilgisayarımda şuanki güncel ayar ve ısı değerlerini aşağıda sizlerle paylaşıyorum.
Aşağıda yer alan ayarlarda oyunlarda fps mükemmel derecede fakat ısı çok yükseliyor bundan ötürü kendini 2 dakika içerisinde kapatıyor.
Ekran kartı öneri
Merhaba dell precision t5500 intel xeon e5520 2.27 / 2.26 Ghz. 2 işlemci 8gbram 875w power mevcut hangi ekran kartını takabilirim oyun performansı açısından nasıl olur yoksa hiç uğraşmayıp yeni bir cihaz mı almak mantıklı olur ?
Bilgisayarım durduk yerde donuyor
Merhaba bilgisayarımı bazen işlem yapmadan masaüstü konumunda bırakıyorum aradan 20-30 dakika geçiyor ve donmuş şekilde karşılaşıyorum hiçbir şekilde alt+tab, ctrl+alt+del gibi komutlar uygulayamıyorum mouse dahi hareket etmiyor. Bu durum neyden dolayı yapar yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Game garaj laptop alınır mı?
Merhaba aşağıda paylaşmış olduğum laptop almakta kararsızım servis durumu nasıldır? Kullanan, bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Ekran kartı öneri, uyumluluk
Merhaba yakın zamanda sistemimde bulunan amd r9 280 3gb 384Bit ekran kartım arıza yaptı, yeni bir ekran kartı almak istiyorum bir model seçtim fakat sistemim uyumlu olurmu olmaz mı bilgili arkadaşlardan yorumlarını almak isterim. Sistemimin özellikleri ve satın almak istediğim ekran kartı özellikleri aşağıda yer almaktadır.
Sapphire AMD Radeon RX 6700 10GB GDDR6 PCI-Express 4.0 HDMI/DP Ekran Kartı - 11321-02-20G - <--- Satın almak istediğim kart
Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir;
- 230v Cooler Master güç kaynağı
- 8gb Ram
LG G4 Alınır mı?
|
|
En hesaplı kasa toplama ÖNERİ !!
|
|
★ Asus K555UB-XO096T ANA KONU ★
|
Big Boss JUSTMİNUTE |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 239
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.522 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware