İnternet altyapısı için imza toplamak.
|
Argb fan çoklayıcı ya da dönüştürücü
|
C# Konumu belirtilen dosyayı açma
Basit bir indirme programı yaptım.Text1 de url, text2 de inecek dosyanın konumu var.Ben ise text2 deki dosya konumuna bir botuna kontrol ettirip o dosyayı bulup açmasını istiyorum.Yani dosyanın konumu textbox da girili ve onu açacak.Bir türlü yapamadım forum forum geziyorum.
C# inecek dosyanın konumunu belirleme
Basir bir indirme programı yaptım lakin dosyalar hep programın içine iniyor. Programı exe haline getirip indirme işlemi yapmak istiyorum haliyle program kendini kapatiyor. İnecek dosyanın konumu seçmek için nasıl bir işlem yapmam gerekiyor acaba?
C# Bunifu Kurulum Hatası
Microsoft Visual Studio 2019'a Bunifu Framework kurmuştum crackli bir şekilde. Dosyaları harici diskte tutuyordum ve bu durumu unutarak Microsoft Visual Studio 2019 projeme devam etmek istedim lakin Bunifu araçları yok oldu tekrar crack yaptım bu sefer araçlar gelmedi. Microsoft Visual Studio 2019 içerisinde nuget paket yükleyici ile Bunifu. UI. Winforms, Bunifu. Dataviz. Winforms ve Bunifu. Charts. Winforms yükledim sonra başka bir crack dosyası ile denedim olmadı. Microsoft Visual Studio 2019 tekrar silmeden onarma yaptım ve baştan Bunifu bu sefer orginal sitesinden 14 günlük deneme sürümü ile kurmaya karar verdim.Kurulum sitesinde her adımı tek tek yaptım lakin Bunifu. UI. Winforms klasörün de Bunifu araçları yok.
Resim 1'de aşağıdaki denetimler araç kutusuna başarıyla eklendi ancak etkin tasarımcıda etkin değil uyarısı veriyor.
Resim 2'de Bunifu araçları gözüküyor ama etkin değiller form üzerine aktaramıyorum.
Resim 3'de Microsoft Visual Studio 2019 içerisinde nuget paket yükleyici ile kurulum yaparken bu uyarıları verdi.
Resim 4'de paketler yüklü ama hata işaretleri var.
İlgili kurulum sitesi Linki.
Çözümleri nedir acaba?
|
RGB Fan ve Hup Önerisi
|
Dolandırıcı Gümüşçü
|
Bıktım artık Vestel'i taklit eden markalardan
Elektrikli Baymak BT7000 Şofben su basıncı az geliyor
|
... |
Geçmişimdeydin geçmişimde kal... |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 248
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 9.998 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware