Kasa Fan'ı
Selamlar herkese, kasam da 4 tane fan var 3 önde 1 arkada, anakart üzerinde ise CHA_FAN yazan 4 pinli bir giriş var. Ben çoklayıcı yapmadan anakart ne kadar destekliyorsa o kadar yani 1 tane daha fan eklemek istiyorum. bunuda kasanın üst kısmına konumlandırmak istiyorum. Yardım istediğim konu ise en temizinden bağlantı kurmamın yolu CHA_FAN'a bağlantı yapmak mıdır ? bu konular hakkında bir bilgim yok. CHA_FAN benim bahsettiğim konu için mi orada yoksa bambaşka birşey mi ? Ben direk monte et bağla çalışsın şeklinde istiyorum. 4 pin 3 pin farkı nedir. 4 pinli önerdiğiniz bir fan var mı ? Anakartım prime b450m-k II - Şimdiden teşekkür ederim
ANİDEN KAPANMA TOSHIBA
herkese selamlar, Toshıba satellite L/755 laptopum var yaklaşık 2 aydır arada bir bu sorunu yaşıyorum. İlk şu şekilde oldu, oyundayken bian da kapandı ve iki turuncu ışık yanıp sönmeye başladı ve açılmıyordu şarj aletinin pc ye taktığım kısmını şansa tutturdum ve açıldı bende sorun şarj aletinde diye yeni şarj aleti aldım. Açılmama sorunu çözüldü fakat halen arada bir aniden kapanıyor ve bu sadece oyundayken oluyor. Aniden kapanıyor iki turuncu ışık yanıp sönüyor ve şarj aletini çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyor. Bi süre tekrar yapmıyor ama 10 günde bir felan sürekli tekrarlıyor. Bataryayı çıkarıp açtığımda sadece kapandığı zaman turuncu ışıklar yanıp sönüyor fakat bataryada kullanmak istediğim zaman sürekli o 2 turuncu ışık yanıp sönüyor. Acaba sorun nedir. Bilgisi olan varsa yardım ederseniz çok mutlu olurun. Sağlıklı günler dilerim
Klavye Sorunu Acil Yardım Lütfen HID klavye Sildim
|
Servis kapıdan alıyormu ?
|
|
CS GO 1366x768 Yardım Lütfen
|
Güç Planındaki Problem Yardım .
|
Kabloludan kablosuza geçiş ?
|
Lenovo darbe sonrası açılmıyor acil yardım
|
Asus Zenfone 5 Dmclient Yardım
|
Ölümün Olduğu Yerde Daha Ciddi Ne Olabilirki ? |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.506 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook