Merhabalar. Bilgisayarımı normal kullanırken birden tüm fotoğraf ve videolar 0 mb görünmeye başladı. Kontrol edince bellekteki hafıza dolu görünüyor. Sonradan görünmez dosyaları göster dediğimde 0 mb görünen dosyaların, normal boyutlardaki kopyalarının görünmez olarak aynı klasörde olduğunu gördüm. Görünür dosya 0 mb görünmez dosya fotoğraf ya da video boyutunda. Görünmez dosyalarin sonunda garip bir uzantı var. Virüs filan mı girdi, bunun bir çözümü var mıdır? Teşekkürler
Merhabalar.
25 Bin TL'ye kadar bir bütçe ile laptop almak istiyorum.
i7 12.Nesil işlemcili mümkünse 3060 ekran kartlı istiyorum ama şu ana kadar öyle bir indirime ya da kampanyaya denk gelemedim. 21 Bin TL civarına i7 12.Nesil + 3050Tİ buldum. 3060 ile 3050Tİ arasında çok fark var mı laptoplarda. Masaüstünde çok fazla fark oluyormuş sanırım ama laptopta bu fark daha düşük diye bir yorum okudum. Çok fazla bir bilgim yok bu konuda.
Bu bütçe aralığında önerilere açığım. Teşekkürler
Merhabalar. Yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Bundan dolayı Windows bilgisayar almak yerine MacBook'a geçmeyi düşünüyorum.
Daha çok video kurgu photoshop için kullanacağım. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim. M1 işlemcili MacBook Air daha uygun bir fiyata bulunuyor. 2020 yılında çıkmış sanırım. 2 yıl öncenin modeli. Onu tavsiye eder misiniz mesela.
Çok fazla bilgim yok MacBook konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Askerlik Tecil Durumu
|
Digitürk Kanal Yerleri Değişti
200 Tl'ye kulaklık önerisi
|
Msi GE60-2PC-278TR Apache |
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 456
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 15.068 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 134 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar