Merhaba iyi forumlar .
Iphone telefon ve Lenovo labletim var. Telefondan açtığım müzikleri tabletten ( hatta mümkünse ikisinden de aynı anda ses alabileyim ) dinleyebilir miyim ?
Örn. internetim yokken telefondan çevrımdışı spotify açıp tabletin jbl hoparlöründen faydalanayım istiyorum. Bunu bluetooth aracılığıyla yapamadım acaba bir aracı bir uygulama mı gerektiriyordur ?
Spotify'ın da Jam diye bir özelliği var sanırım ama pek anlamadım sanırım ortak wifi istiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim .
Merhaba dostlar farkındayım "çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin" kıvamında bir post oldu ama durum şöyle:
Spotify Premium var ve aptal iPhone telefonlara hafıza kartı takılmadığı için 2 liste indirince telefon doluyor ve ben kampçıyım. Premium'un hakkını vermek için doyasıya liste indirip ateş başında dinlemek istiyorum. Bende - Lightning to USB - cihaz var ve bununla flash belleği telefona bağlayabiliyorum. Spotify'ı buraya kursam istediğim listeyi USB belleğe indirsem ve internetimin çekmediği yerlerde dinleyebilsem diyorum. Bunu nasıl yaparım dostlar aklım almadı?
Cihaz bu 30GB flash diski okuyor: https://www.hepsiburada.com/mcdodo-...usb-3-0-otg-cevirici-adaptor-p-HBCV000002N1HT
|
144hz 1ms Monitör tavsiyesi - Son gün
|
z370 Anakart Seçimi İçin Destek -Son Gün
|
|
Nvidia Shadow Play oto kayıt hakkında soru
|
Shadowplay oto kayıt kapatma yardm ltf.
|
Pubg Shadowplay Oto Kayıt Kapatma yardım ltf.*
|
3000+ mhz Anakart sorunsalı ve OC
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 156
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 6.315 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware