2020 Kia Rio 1.0 T-GDI Motor
Herkese merhabalar arkadaşlar,
Bu aralar araç alma arifesindeyim. 2020 model Kia Rio 1.0 T-GDI elegance tekno, sadece sağ arka kapısı ve çamurluğu boyalı, 54,000 km deki araç için en son 785’e anlaştık. Sizce bu fiyat uygunmudur yada bu fiyata daha iyisini önerebileceğiniz araç varmıdır. Bu arada araçta şerit takip, çarpışma önleyici, geri görüş kamera gibi güvenlik donanımları da var. Yarına kadar cevap vermem gerekiyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sony A-80K 65 inch TV
Herkese iyi haftasonları dilerim. Geçen Cuma akşamı Media Markt ta TV’lerde indirim vardı. Sony A-80K 65 inch olanını 45,899 TL idi. Birde media markt club üyesi iseniz bir 3,000 TL daha indirim yaptılar ve bende 42,899 TL ye satın aldım. 2023 TV lerini beklemek istedim. Fakat iyi bir indirim görünce de Tv yi aldım. Burada bu TV yi kullananlar varsa yorumlarını öğrenmek isterim. Birde aklım hep LG C2 de idi. İnternette bu iki TV karşılaştırmalarına baktığımda TV de flim, spor, içerik izleyecek kişiler vs. sony alsınlar, odaları aydınlık olanlar ve oyun oynayanlarda LG alsınlar gibi yorumlar vardı. Her iki TV nin birbirlerine karşı belli konularda üstünlüğü vardı deniliyordu. Benim gibi iki arada bir derede kalmış veya her iki TV yi görmüş deneyimlemiş arkadaşların fikirlerini öğrenmek isterim.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.229 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri