Rainbow Six Siege
Çok uzun zaman sonra tekrardan oyuna döndüm ve beraber oynayabileceğim iletişim kurabileceğim birileri olsun istiyorum. Eskiden oynarken Dia-Plat1 arasında oynuyordum (Emerald yoktu o zamanlar ) beraber oynamak isteyenler olursa ekleyebilirler. Ubi; Tenatz.
GOD OF WAR (STEAM KEY) SATIYORUM
Satın almak isteyen var ise elimde bir adet GOD OF WAR Steam kodu mevcuttur.
Arkadaşlar selam, Valorant hesabımı acil nakit ihtiyacım olduğu için satıyorum.
Rank: Diamond 1
Skinler : Delipop Set
Asil Vandal (2 renk paketi açık)
Oni phantom (2 renk paketi açık)
Geçen sezona ait battle pass ve skinleri mevcuttur.
50 Radyanit puanı mevcuttur.
World Of Warcraft hakkında.
Arkadaşlar selam. Uzun zamandır mmorpg oynamak istiyordum. En son bu serüvenim Silkroad Online ile son bulmuştu ve üstünden de çok uzun zaman geçmişti. İsmini çok duyduğum ama bir türlü başlayamadığım WoW'a başlamak istiyorum. Yardımcı olacak isteyen birileri çıkarsa çok memnun olurum.
World Of Warcraft hakkında.
Arkadaşlar selam. Uzun zamandır mmorpg türüne tekrardan dönmek istiyordum ve hiç yolumun kesişmediği ama hep içimde kalan bir oyun vardı oda World Of Warcraft. Aranızda oyuna doymuş birazda yeni yardım edeyim diyen varsa lütfen ekleşelim ve rica ediyorum birisi bana şu oyunu kavratsın lütfen
Hikayesi güzel oyunlar arıyorum..
Arkadaşlar selam, malum biliyorsunuzdur önümüzde ki aylarda Steam'e yaz indirimleri gelecek ve artık online rekabetçi oyunlardan çok sıkıldım. Hikayesi olan oyunlara geri dönmek istiyorum. Steam'de bunun için bir istek listesi hazırlıyorum. Önerileriniz veya tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
Mavi ekran !!! yardımcı olun lütfen !
|
|
Tr sunucusunda RP fiyatları
|
Güncel ! Dalga geçecekler gelmesin ! YARDIM
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 693
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 11.005 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 138 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO